Menü

5év – 500 000 látogató


kisordas

Ez itt Horváth Ádám, vagyis az én  Blogom. Amit azért kezdtem el írni 2005 szeptemberében az első bejegyzéssel, mert olyan ember vagyok aki nagyon-nagyon keresi a tökéletes dolgokat illetve azokat a dolgokat amik a tökéletesség felé vezetnek. De a lényeg az, hogy mikor megtalálom őket, akkor azt szeretném megosztani az egész világgal, vagy legalábbis azzal a felével amelyik kíváncsi rá, így mivel most épp itt vagy Veled is.

 

 

Miért Krisna&Ninjutsu?

Mivel láttam a világ keményedését, így elkezdtem harcművészettel foglalkozni, hogy meg tudjam védeni eleinte magamat, aztán később a barátaimat, aztán később a családomat, aztán később már a valóban értékes dolgokat. Meg hiányzott Isten és ezért a sok féle áttanulmányozott vallás közül beálltam a Krisna-hívők közé. Mivel ezt a két dolgot már évek óta művelem és a bennük rejlő és az ezek által bevonzott tanítások valódi kézzel fogható, tapasztalható változást hoztak az életemben, így azt gondoltam, hogy akkor megosztom így az interneten a kalandjaimat.

A Ninjutsut 1998-óta gyakorlom, a Krisna-tudatot pedig 2003 óta. Ezen idő alatt végig ezen az úton jártam, mert bár letéríteni sokféle ember megpróbálr, de igazából egyik sem tudott jobb alternatívát mutatni arra, hogy elérjem a célomat, ami igazából minden ember célja is.

 

Miről szól a harciszerzi, kik írnak ide, kik járnak ide?

Szóval ez a Blog 2005 szeptemberében született és azóta töretlen lendülettel halad előre. Rengeteg történet van benne, amiből bárki leszűrheti magának a tanulságot. Igyekeztem nem véka alá rejteni a saját hibáimat bennük és bárki szabadon hozzászólhat egy-egy témához (Természetesen egy úriember keretein belül.) és nem egy bejegyzésnél nagyon tanulságos kommentek vannak amikből én magam is sokat tanultam.

Vannak olyan időszakok amikor nem én írok, mert úgy hozza az élet, hanem megkérek olyan embereket akik olvassák a blogot és úgy érzik, hogy jelent nekik valamit, hogy mondják el a véleményüket, a gondolataikat a harciszerziről. Az ő véleményeiket, illetve vendég bejegyzéseket itt olvashatod

 

Ez a Blog a nyugalom megzavarására alkalmas

A sors furcsa fintora, hogy általában olyan nagyon fájó igazságokról mesélek amik a nyugalom megzavarására alkalmasak. De hát a nyugalom az igazából a punnyadásról szól, vagyis csak azok lesznek zaklatottak az írásaimtól akik félnek az igazságtól, attól hogy változniuk kell ha fejlődni szeretnének. Mert ha már megszerezték a valódi nyugalmat a belső békét, akkor ugyan mi okuk lenne az én agymenéseimen kiakadni. :)

 

Mik vannak a Harciszerzin még ahová érdemes benézni?

Igyekeztem összegyűjteni olyan online filmeket, cuccokat amiknek hasznát tudod venni. Ezeket többnyire azért raktam be, mert gyakran használom az internetet a világban és nem mindig vagyok a saját jól belőtt gépemnél. Ezért itt a Harciszerzin összegyűjtöttem a dolgokat, például sok kis hasznos  izét találhatsz a Linkeknél, illetve a VideoROOM-ban. De sokan vannak akik végig olvasták már és igazából ahogy halad előre az idő, úgy egy egyre hosszabb könyv lesz ez a blog, ahol írtam érdekes utazásaimról Indiában, ottani élményeimről, Svédországban, Vagy csak Magyarországi Zarándoklatokról, vagy éppen filozófiáról miegymás.  Ezek a linkek persze csak ízelítők és az össze bejegyzést dátum szerint találod meg amik még az adott témában íródtak, mivel ezekben az időkben még nem nagyon láttam át a kategóriák és cimkék jelentőségét. :)

5 Éves a Harciszerzi…

Hányan voltak itt eddig? Mennyire látogatott ez a Blog?

A nagy munkálatokban és lendületben el is feledkeztem a harciszerzi.hu 5. szülinapjáról. Pedig tényleg 5 évvel ezelőtt kezdtem el írni ez a blogot.

Az 5 év alatt sok minden történt, amiből sok mindent a blognak köszönhetek, hideg-meleg egyaránt. Dobnék be statisztikát is, de az új domain miatt egy kicsit másképp működik a dolog, de igazából az elmúlt öt év alatt a régi stat szerint  500 000 egyedi látogató talált ide, akik összesen 1 114 207 látogatást kiviteleztek. A leglátogatottabb napunk 2010 augusztus 10 volt mikor is közel 1400 ember jött megnézni, hogy miújság a harciszerzin.  A régi statot itt találod az újat pedig itt…

Ezek az emberek valamilyen formában kaptak itt valamit. Vannak köztük akik visszatérnek időről-időre, vannak akik rendszeres olvasók és vannak akik jó barátaim lettek. Természetesen sokkal jobban örülnék, ha csupa csuda-szép dologról írhatnék nekik, de igazából azt gondolom, hogy a realitás az elv.

Ennek köszönhető az új dizájn, ami még folyamatosan csiszolódik, meg szépülődik. Ha van ötleted írd meg bátran a kommentekhez. :)

 

Mi van még? Kaphatok valami ajándékot emlékbe?

Természetesen van ajándékom is a számodra, méghozzá a harciszerzi hírlevél, amivel cakompakk küldök egy csomó online ajándékot amit sehonnan máshonnan nem tudsz megszerezni. Erről többet itt tudhatsz meg.

Valamint a hírlevélben van lehetőség feliratkoznod egyéb tanfolyamokra amik szintén online léteznek, mint például a Tudatos tanfiolyam (aminek hamarosan következik a várva várt második része. :)

És még itt szoktam szólni, hogy akkor hol és mikor lesz as következő Mantra Jóga Bhajan est, amiről itt tudhatsz merg többet…