Menü

Harciszerzi Életedzés, “ha egy kis inspirációra van szükséged”


Ha úgy érzed, folyton akadályokba ütközöl.

Ha túl sok a stressz az életedben.

Ha nem tudod megvalósítani a céljaidat álmaidat, de nagyon szeretnéd.

Vagy ha szeretnél sokkal magabiztosabb, céltudatosabb lenni és előrébb jutni az életedben,

Harciszerzi Life Coaching

Hogyan és mit kaphatsz egy Harciszerzi Életedzésen?

A fent említett dolgok, akadályok, stressz, önbizalom hiány stb… olyan jelenségek a mai világban amik igazából mindenki életében jelen vannak. Ezeket a dolgokat viszont meg tudod tanulni kezelni az életedben.

Különféle szituációkba kerülünk az élet bármely pillanatában, ahol eldől, hogy igazából hogyan is kezeljük ezeket a helyzeteket, ahol tapasztaljuk ezeket a jelenségeket magunkal kapcsolatban. Legtöbbször persze csak utólag vesszük észre, hogy „Ja tényleg, itt így meg így kellett volna tennem” de általában ezzel már nem tudjuk visszahozni a pillanatot.

 

harciszerzi life coaching

A legfontosabb, hogy életedet megtanuld a jelenben élni és a különböző helyzetekben igen is képes legyél tudatosan reagálni, úgy ahogy eddig még soha. Úgy ahogy mindig is szerettél volna. Ehhez azonban jó el sajátítanod  néhány örök érvényű módszert. Valamint nem árt, ha meg ismered néhány sok-sok ezer éves alap elv alkalmazását. Mikor pedig megismered ezeket a dolgokat, utána pofon egyszerűen be tudod építeni az életedbe őket, és a hétköznapjaid részévé válhatnak.

Mi az az  Életedzés?

A Harciszerzi Életedzés egy olyan program, ahol személyesen találkozunk és  beszélgetünk. A legtöbb esetben, már egy beszélgetés elég szokott lenni, hogy tovább tudj lépni azokon a dolgokon amikről azt gondolod, hogy boldogságod útjába  állnak.

Valamint ha szükségét érzed, akkor akár rendszeres privát beszélgetések során, különböző feladatok és tesztek formájában haladhatunk a céljaid felé, hogy megvalósíthasd álmaidat, vagy legyőzhesd félelmeidet, problémáidat.

Mi nem az élet edzés?

Ez nem egy pszichiátriai kezelés, ahol orvos beszél a beteggel, hiszen  nem vagyok orvos, és te sem vagy beteg. Nem használunk gyógyszereket, semmiféle mesterséges tudat, vagy gondolkodás serkentőt.

Egy beszélgetés során nem a múltad sérelmeire, és rossz beidegződéseidre koncentrálunk, hanem arra, hogy mit és hogyan érdemes a jelenben, illetve majd a jövőben csinálnod. Ily módon könnyedén ráérezhetsz magad is, hogy mik azok a sokszor csak nagyon apró dolgok amiken változtatnod kell a viselkedésedben, stílusodban, napi rutinodban, hogy minden megváltozzon körülötted úgy, ahogy szeretnéd.

 

Mit tartalmaz az edzés?

 1. Egy sokat látott ember csak veled foglalkozik az edzés során – folyamatosan rád fókuszálva, a te dolgodat előtérbe helyezve figyel rád és segít újabb nézőpontok felvázolásával, hogy a fejlődésed a leggyorsabb legyen és elérd a céljaidat minél rövidebb időn belül.
 2. Ha szükségét érzed, olyan személyre szabott gyakorlatok, feladatok a folyamatos haladásod érdekében, melyek Neked segítenek speciálisan az egyéniségedre szabva.
 3. Folyamatos kapcsolatot, fejlődéskövetést emailen, telefonon és élőben – hogy egyedül is sikerrel juss át a kihívásokon.
 4. 100% pénzvisszafizetési Garancia! Ha úgy érzed, a beszélgetések/tréningek után, hogy igazából nem segített neked semmit, nem tanultál semmit, és csak az idődet vesztegetted, akkor vissza kapod a pénzedet.

100% Pénzvisszafizetési Garancia

Neked javasolt az élet edzés ha:

 • Önbizalmi problémákkal küzdesz és folyamatosan azzal szembesülsz, hogy jó ötleteid vannak de folyton meghiúsulnak, mert nem mered/tudod megtenni azokat a lépéseket melyek a valóra váláshoz kellenek.
 • Szeretnél változtatni az életeden, mert már nyilvánvaló számodra, hogy úgy ahogy most élsz, úgy nem vagy képes előre haladni. De nem tudod mivel kezdjed ezt a változást, hogy az ne csak amolyan “befestem a hajamat” változás legyen, hanem valódi, aminek konkrét eredményei is vannak.
 • A lehető leggyorsabb úton szeretnéd elsajátítani az elmélet és gyakorlati tudást a kiegyensúlyozott élet, harmonikus lelki állapothoz vezető úton, hogy minél előbb  jó kapcsolatokat tudjál kialakítani másokkal.
 • Privát, személyre szabott megoldásokat szeretnél kapni az életvezetési és életmód problémáidra, és mindezt egy nagyon diszkrét módon, teljes titoktatás mellett.
 • Az egész életedet és személyiségedet szeretnéd úgy felfejleszteni, hogy az minden szempontból rövid időn belül sikereket hozzon Neked az élet bármely területén.
 • A teljes emberi kapcsolatokról szóló és ahhoz szorosan kapcsolódó világodat rendbe szeretnéd tenni egy életre.
 • Folyamatos, gyors és hosszútávon garantált fejlődést szeretnél egy állandó trénerrel aktívan a hátad mögött.
 • Speciális problémákkal küzdesz, amiről úgy érzed, hogy nem tud segíteni benne senki, vagy nem mersz beszélni róla a barátaidnak, ismerősödnek, élettársadnak, és ehhez keresel professzionális, privát oktatót.

 

Hogyan tudsz jelentkezni?

Nagyon egyszerű az egész, mint ahogyan a hatékony a jó dolgok általában. nagyon egyszerűek. Egy kicsit lejjebb a bejegyzés végén, add meg a teljes nevedet, a születési évedet, a telefonszámodat, és egy pár mondatban írd be, hogy miben szeretnéd a segítséget kérni. Aztán telefonon egy időpontot egyeztetünk, ahol egy rövid beszélgetés folyamán megbeszéljük a részleteket, elsősorban azt, hogy az alábbi két módszer közül melyik volna neked a legszimpatikusabb:

 • Az egyik a személyes beszélgetés nálad, vagyis ha nincs kedved kimozdulni otthonról, vagy azt szeretnéd, hogy a tréner látogasson meg téged, akkor házhoz megyek (Budapest területén belül) és abban a légkörben fogunk beszélgetni amit te építettél fel magadnak. (Vidékre megegyezés szerint) Vagy ha van egy olyan hely, ahol szívesen beszélgetnél, és mind a ketten megfelelőnek tartjuk, akkor ott
 • A másik pedig mikor te jössz el hozzám a Budapest Belvárosába a TanVerembe, ahol a kis irodámban tudunk beszélgetni egy olyan légkörben, ahol én élem a mindennapjaimat. (Budapest 1081. Csokonai u. 10).

Mennyibe kerül?

1.) “Ismerkedés” Ingyenes Harciszerzi Életedzés csomag.

Ha nem vagy biztos abban, hogy ki szeretnéd próbálni egyből a személyes konzultációt, akkor ajánlom figyelmedbe az Ingyenes Harciszerzi Tudatos tanfolyamot, mely egy egy hónapos, 10 alkalmas email tanfolyam, ahol belekóstolhatsz abban, hogy milyen módszerekkel és hangulatban dolgozunk majd együtt. Ehhez az ingyenes tanfolyamhoz ráadásul ajándékba adok Neked két nagyon komoly könyvet. Az egyik a Bhagavad-Gita, a másik pedig a Védikus Pszichológia című, mely a férfi és női kapcsolatokról szól.

Itt találod a Harciszerzi tudatos tanfolyamot.

Aztán, ha úgy döntesz, hogy igen, szeretnéd kipróbálni, akkor megadod a fent említett módon a számodat, én felhívlak egy rövid beszélgetésre, ami szintén teljesen ingyenes, és ha itt úgy döntesz, hogy igen, akkor vágjunk bele, akkor az alábbi csomagok közül választhatsz:


2.) “Indulás”  Harciszerzi Életedzés csomag.

Ez egy egy alkalmas beszélgetés, mely lehet nálad, vagy nálam. Itt igazából megismerkedünk és gyors tippeket tudok adni neked, hogy milyen irányba is kéne lépned tovább, vagyis ahhoz, hogy elérd a célodat amiért a segítségemet kérted, mi a következő lépcsőfok amit meg kell lépned, és ahhoz milyen dolgokat kell még megtenned.

Ha van valami konkrét problémád, akkor általában már ez az első beszélgetés elég szokott lenni, hiszen egy másik ember másik nézőpontjával ismerkedhetsz meg ugyan arról a dologról, ami nem biztos, hogy jobb, de mindenképpen előre visz. 

TanVeremben:

Megegyezés szerint, amennyit úgy érzed, hogy jó szívvel tudsz adományozni!

Nálad/Valahol:

Megegyezés szerint, amennyit úgy érzed, hogy jó szívvel tudsz adományozni +útiköltség

 

3.) “Prémium” Életedző csomag.

Ez egy egy hónapos program. 3 alkalomból áll, három személyes beszélgetésből, melyeknél az első és második beszélgetés folyamán különböző célokat, gondolatokat beszélünk meg, tűzünk ki, melyeket aztán heti egy telefonos konzultáció mellett, együtt megvalósítunk. Ezek az első körben nagyon egyszerű és rövidtávú dolgok, melyek mégis nagymértékben képesek befolyásolni a dolgaid és személyiséged alakulását. Ez is lehet nálad, vagy nálam:

TanVeremben:

Megegyezés szerint, amennyit úgy érzed, hogy jó szívvel tudsz adományozni!

Nálad/Valahol:

Megegyezés szerint, amennyit úgy érzed, hogy jó szívvel tudsz adományozni +útiköltség

 

4.) “VIP.”  Életedzés csomag. (Ez a leggazdaságosabb)

Ez a program negyed éves, vagyis 3 hónapig tart, és 9 személyes beszélgetésből áll, melyeknél szépen folyamatosan lépünk feladatról feladatra, ahol lépésről lépésre haladunk a céljaid felé.

Hetente telefonon beszélünk arról, hogy hogyan állsz, mi újság van, valamint ennek a csomagnak a része, hogy bármikor felhívhatsz telefonon, akár még éjjel is, ha szeretnél beszélni, mert megakadtál valahol. Ez segít abban, hogy könnyebben haladj az utadon. Itt   maximum 10 percet beszélünk telefonon, hogy ezzel is hozzá segítselek ahhoz, hogy felkészült legyél és egyszerűen tisztán feltudd vázolni a helyzetedet amiben gyors segítségre van szükséged.

A feladatok mindig pont olyan szintűek lesznek amire már képes vagy, vagyis nem lesz semmi sem túlerőltetve, vagy nem kell megerőszakolnod magad. Sokkal inkább az a cél, hogy mindig Megtaláld a következő lépcsőfokot amire fel kell lépned…

TanVeremben:

Megegyezés szerint, amennyit úgy érzed, hogy jó szívvel tudsz adományozni!

Nálad/Valahol:

Megegyezés szerint, amennyit úgy érzed, hogy jó szívvel tudsz adományozni +útiköltség


5.)Harciszerzi Szívesség csomag (teszt verzió)

Ha olyan jellegű problémád van amit úgy érzel, hogy mások miatt van, rajtad kívül áll, feletted, te már mindent megtettél, akkor szívesen segítek abban is (ha tudok). Elég jól tudok megbeszélni, rábeszélni, lebeszélni, meggyőzni, érvelni. Igazából bármilyen jellegű problémát képes vagyok megoldáshoz juttatni. Mindegy, hogy a problémád magánéleti, üzleti, vagy nem e-világból való, segítek rendezni.

Ár: megegyezés szerint…


Itt tudsz jelentkezni:Név : *
Email : *
tel: *
Erről fogunk beszélgetni: *

Az árak azért megegyezés alapján történnek, mivel mindenki más anyagi helyzetben van és minden probléma más jellegű erőfeszítést igényel. Én meg nem azért csinálom, hogy inged gatyád elkérjem, hanem az, hogy valóban segíteni tudjak Neked. De veszíteni valód akkor sincs, hiszen ha úgy érzed nem kaptál segítséget, 100%-os pénz visszafizetési garanciát kapsz

Ha van bármilyen kérdésed kérdezd meg bátran!

mailban: harciszerzi@gmail.com

telefonon: +36-70-61-4444-9