Menü

Ez van ezt kell szeretni!


De nem mégse. A dolgok mindig csak alakulnak. Jobb azt hiszem ismét a beletörődőset elővenni. Amolyan "Ez van ezt kell szeretni". Akkor még egy pár hetet várnom kell úgy néz ki, mire megint ugrálhatok.

Viszon ma Sivaráma Swami tartott leckét délután a templomban, sőt lakoma után még a folyosón volt egy kis kérdezz felelek is. Persze nekem sose jut eszembe semmilyen kérdés. (Még ehhez sincs eszem.) De legalább nagyon jó volt az elmúlt hét viszontagságos elmeháborújából felnézni rá, mint egy szilárd sziklára, amiről csak úgy leperegnek az anyagi világ óceánjának vad hullámai. A kéjről beszélt. Nagyon tudja mi a helyzet, és nagyon el tudja mondani azt, hogy még a magamfajta is tanulhasson belőle valamit. Most jó. Úgy néz ki ma gyorsan végzünk a főzéssel. Ezért ültem is le egy kicsit pötyögni. :)

  Holnap délben egy nagyon kedves bhakta ismerősömnek lesz az esküvője, ahová mindenképpen meghívott. De nem tudom, hogy elmenjek-e, mert lebeszélni valószínüleg nem tudnám. Nekem meg semmi kedvem azon meditálni utána még két hétig, hogy vajon nekem is meg kéne-e nősülnöm. (Erre a pár évre ami még hátra van nem érdemes. Meg amúgy se. :))

  Akkor:

GOURANGA!