Menü

Jól esik, ha jól esikMa szakad az eső. Így elég lötyis egy nap van. Szó szerint is, meg amúgy is. De legalább rendet tudtam rakni a pultban. (Hihetetlen ami ott volt.)
Aztán elég sok minden történt, már kisebb sztorik, amiket nincs most időm leírni, mert sajnos túl bőbeszédű vagyok. (Ez még mindig a régi jó büszkeségem, illetve intelligensnek látszani akarásom.)

Krisna annyira kegyes.
Minden nap át jövök a győri vasúti aluljárón, ahol elég érdekes művészeti alkotások vannak a falakon. Igyekeztem nem nagyon figyelni rájuk, mert némelyikük pornográf jellegű.
Azonban a minap meg pillantottam 3csodálatos képet. 2Tájkép Vrindavanaról, és egy Karala-Vadana Nrisimha deva (Asszem így írjuk?). Azóta nagyon nagy élmény átsétálni ezen az alagúton. Az Úr Nrisimha deva földalatti templomán.

Meg minden nap kimegyek a megyeháza térre, ahol vannak murtik.(Betlehem.) A kis Jézus ott van anyukájával, meg apukájával+ 2 pásztor + 2 bárány. Ők nagy bhaktái az úrnak, mert alig van szegénykéknek valami ruhája, mégis egész nap kint állnak a hidegben. Mindeggyikőjük a kis Jézust imádja.

Voltam a mormonoknál is. Jó volt. Egy csomó régi baráttal találkoztam. Meg leült mellém Istentisztelet előtt egy Elder, akinek bizonyságomat tettem, hogy egy Isten van, kinek számtalan sok neve van. Mindegy, hogy Allahnak, Jehovának, JHV-nak, vagy Krisnának hívjuk. Elmondtam neki, hogy milyen sokra tartom ezt az egyházat, hiszen én is a tagja vagyok. Nagyon örült neki. Aztán Istentiszteleten kiment beszélni, mert ő valami országos vezető és most sorra látogatja a gyülekezeteket.

Gouranaga