Menü

A gyuruket addig forgatod, mig azt nem lätod ”Kalmar”


  Kezdem is kölyökkorom kedvenc kepregenyenek szlogenjevel (cim), mer itt ha a Bobo mär nem is, de a mäsik nagy kedvencem a Fantom meg mindig megy, persze amolyan Svedesen, Fantomas cimmel. (Szinte hihetetlen)

  Szoval mar Kalmarban is vagyunk, a tenger parton. Van itt egy hatalmas hid, ami 6km hosszu es az egyik szomszedos szigetre visz ät. Mert ez itt mär a tengerpart. Na nem azzal a Beach feelingel, hanem azzal a vadvizi eszaki taknyos borzadmännyal. Esik az esö, fuj a szel. Az emberek nyakig begombolkoznak es ältaläban eszuk ägäban sincs megällni…

  Dehät ilyen a Marathon, sehol sem könnyu J.

  Tegnap megint beszivtam a dojos temät, nem hivtam fel a Kalmari dojo veziret es 2orät uldogeltem egy lepcsöhäzban, mert a neten megadott adressen ugyan az volt, aminek lennie kellett, de senki nem tudott semmiröl, ugyhogy elmaradt a trening… (Ennyi eszem van, dehät cask meg tanulom verge elöbb, vagy utobb…)

  Ma szetutjuk a värost 4-5-en. 😀 (De nincs kedvem kimenni innen a jo meleg konyvtärbol, ahol korlätlan net van mindenkinet. J  )

  Hetfötöl elvileg mär 6-an leszunk a Lakokocsiban, ami biztos izgis lesz, mert mär igy is eleg vicces, 5-en. Räadäsul Gergö 2m magas, ugyhogy asszem mindönk közul ö fogja a legjobban elvezni a 8-negyzetmeteres helyiseg nyujtotta lehetösegeket…

   Add a kegyed Please, hogy ne kattanjak meg es birjam vegig! 😀  

GOURANGA