Menü

A Kiskunlacházai gyilkosságról és az életfogytig, meg még azon is túl tartó büntetésről.


Az Iwiw üzenő faláról:


"Kiskunlacháza polgármester beszéde!!
Küldjétek tovább, ha úgy gondoljátok ELÉG VOLT!!

Mint ismeretes, múlt vasárnap hajnalban cigányok mészárolták le, bestiális kegyetlenséggel a tizennégy éves Horák Nórát, aki a helyi művelődési házból tartott hazafelé. A kislányt megerőszakolták, majd megfojtották. Csaknem teljesen csupasz, megbecstelenített holttestére vasárnap édesapja talált rá a kultúrház melletti bozótosban.
A kislány aznap este a művelődési házban töltötte az estét több iskola, és osztálytársa társaságában, egy diákrendezvényen (iskolabuli, tinidiszkó). Nóri a bulin összeveszett barátjával, így elindult haza. Egyedül ment, mert nem akart társaságot.
Nóri a műv.háztól 300m-re lakott, így elvileg nem kellett kísérgetni. Nórit már a buli előtt is többször megfenyegette egy cigány banda, hogy adja oda magát nekik, mert máskülönben el fogják kapni…
Ahogy a kislány a műv.házból kiment, a banda észrevette, lesben figyelte és amikor a fás területre ért, elkapták, megerőszakolták 5-en a 6-ból, majd megfojtották és ott hagyták. A bugyiját és mobilját eltették emlékbe.
A 6. cigány nem bántotta Nórit. Megijedt társai tettétől, így azon gondolkodott, hogy feljelentést tesz. De ez már nem sikerült neki, mert a többiek felakasztották. A srácot pénteken temették el. Ez a banda 3 helyi romából és 3 soroksári fajtársukból állt."

A videók és az események ezen szintű ismerete alapján érdeklődve várom a történet befejezését. Azért lesz érdekes, mert mindenki nagyon kíváncsi, hogy milyen döntést fog hozni a bíróság. Én igazából nem vagyok fajgyűlölő, nem is ezért foglalkozok ezzel a témával. Inkább maga a szituáció karmikus szemszögből érdekes szerintem, mind az események miértje, és a büntetés mértéke szempontjából…

Mert
Kérdezheti valaki, hogy ha van Isten, akkor miért engedi meg, hogy ilyenek megtörténjenek?
De ilyet csak olyan ember kérdez, aki semmit sem ért a világból, csak el van a saját kis fejében.
A karma törvénye alapján, amit a Biblia csak mint a „Mózesi törvény” emleget (szemet-szemért, fogat-fogért) bárki bármit tesz, ugyan azt fogja visszakapni, vagy ebben, de általában inkább következő életében.
Tehát tulajdon képpen ez az 5 gyilkos legközelebb, mint kislányok fognak megszületni, és mikor körülbelül 14 évesek lesznek, ugyan így meg fogják őket erőszakolni és gyilkolni. De a karmikus visszahatásnak ezzel még nincs vége, mivel nem csak egy lánnyal tettek szörnytettet, hanem egy apával és egy anyával is. Így miután mint 14 éves kislány megerőszakolták és megfojtották őket, meg fogan születni, mint apa, majd mint anya és ugyan azt a fájdalmat át fogják élni, amit Nóri szülei éltek át. Mivel valakinek megerőszakolták és megfojtották a gyerekét, így ugyan ezt vissza fogják kapni, sőt ugyan így meg kell majd születniük mint barátok, nagyszülők, tanárok és a többi szereplő egy hasonló történetben. Ez a tettük vissza hatása…
Abba most nem szeretnék belemenni, hogy Nórival vajon miért történt mindez…

Szóval a bűnösök a védikus szentírások alapján egy módon nyerhetnének mentességet szörnyű bűnük vissza hatása alól. Ez pedig nem más, mint a törvényes király halálbüntetéssel oldozná fel őket, hogy következő életeik során ne kelljen elszenvedniük e tettük vissza hatásait.
Magyarországon jelenleg nincs halál büntetés. Életfogytiglan járó szabadság vesztés van, ami igazából tudomásom szerint általában nem tart életfogytiglan, mert jó magaviseletért, meg bűnbánatért ki szokták engedni még az efféle gyilkosokat is.
Na most ugye pont ez ellen beszél a polgármester is, hogy nehogy már így legyen, hanem az életfogytig az élet-fogytig tartson.


De ez igazából csak „állatkínzás…
Vajon milyen sors vár erre az 5 szerencsétlenre, ott a börtönben? Vajon mint törvénytisztelő és adó fizető állampolgár miért akarja bárki is, hogy ezeket az embereket életfogytiglan az adófizetők pénzéből mesterségesen, egy külön erre a célra, szintén az adófizetők pénzéből fent tartott épületben életben tartsa az állam. Sőt miért akarja bármelyik ember, hogy mindezen költségek felett még kelljen legalább fejenként 2 embernek (de inkább többnek) foglalkoznia velük ezentúl, hogy meg ne szökhessenek és őket is fent kell tartani, szintén az államfizetők pénzéből?
Szerintem a polgármesternek a halálbüntetés vissza állítása miatt kellene tüntetnie, nem az életfogytiglaniság megvalósulása végett. Hiszen most lehet, hogy jól néz ki, hogy ezért küzd, de mi lesz 20 év múlva, mikor ő már rég nem lesz polgármester és erre a gyilkosságra rég nem fog emlékezni senki (mert lesz helyette 1000másik) és akkor valaki majd úgy dönt, hogy engedjék mégis szabadon ezeket a szerencsétlen embereket? Mert az életfogytig az azt jelenti, hogy  30-40 év múlváig…
 
Félre értés ne essék, ez nem egy rasszista bejegyzés, mert lehettek volna gyilkosok zsidók, négerek, vagy magyarok is, akkor is ugyan így elgondolkodtam volna ezeken…

Miért történhet mindez meg?
Mert igazából az, hogy ilyen dolog megtörténhet, sőt az, hogy ez már nem is az első ilyen eset és ez a mostani is már csak ilyen címmel, hogy „Elég volt” került nyilvánosságra, azt jelenti, hogy mennyire degradálódik a társadalom, hiszen már volt több hasonló eset.
A fiúkat és lányokat nem erkölcsre és a vágyaik kontrolálására nevelik tanítják, hanem épp ellenkezőleg arra, hogy csináld ami eszedbe jut, meg öltözködj kihívóan, hogy fürödhess mások kéjvágyának, vagy irigységének fényében. Ateizmusra, hitetlenségre buzdítanak mindenkit, mert akkor abban az illúzióban élhetnek, hogy nincs Isten, aki mindent lát és nincsenek a törvényei sem, amiket ugye olyan rossz betartani…
De mindettől függetlenül Isten igen is van, sőt mindig minden pillanatban és mindenhol ott van. Senki sem bújhat el előle és mindenki elnyeri végül méltó büntetését, ha nem ebben, akkor a következő életében.

Sok videó készült Horák Nóri emlékére:

Öltöztessétek fel az asszonyaitokat és lányaitokat és tanítsátok őket az erkölcsös életre, hogy ne úgy kellessék magukat a világban mint a prostituáltak, hanem tisztességes, erényes nőként válhassanak híressé…Ne higgyetek a média által sugalmazott életképeknek, mert azok célja csak az, hogy felhergelje a test vágyait, míg végül az emberek teljesen megőrülnek és efféle dolgokra adják a fejüket… Hiszen ezt látják a tévében, hogy ilyen a világ…
Igazából én sem akartam erről írni, csak tegnap mikor lebicegtem a Capoeira akadémiára Keletinél bekóstolt 5 Roma csávó, hogy miért bicegek, meg meggyógyítsák-e a lábamat? Aztán mikor a kis Gerbert már a kezemben volt, akkor nagyon magabiztosan válaszoltam nekik, mire békén hagytak.
De vajon mi van azokkal, akik nem olyan őrültek mint én és alig várják igyekeznek készen állni minden pillanatban egy élethalál küzdelemre? Azoknak elveszik a telefonját, tárcáját, életét?
Gouranga