Menü

A következő kaland:


Sok szeretettel üdvözöllek Kathmanduból. Hamarosan véget ér a nepáli utazásunk, mely során tapasztaltunk hideget, meleget, de mindenképpen rendkívül sok pozitívat tanultunk. főleg én.

Harciszerzi Nepálban
Keveredtünk hóviharba 5200m-en a Himalayaba, meg kommunista tüntetők közé a sztrájkoló, városban, láttunk halott égetést, meg voltunk olyan templomnál, ahová fehér ember nem teheti be a lábát, mert itt annyira lenéznek minket. Szóval cseppet sem unalmas utazásunkat sikerült egy naplóban megörökítenem, amit egy füzetben vezettem. De hamarosan digitalizálom, és akkor szívesen megosztom veled kalandos utazásunk tanulságos történeteit.

Ha nem tudtál eljönni velem Nepálba, sétálni a világ tetejére, semmi gond, mert junius 4-én Rétságon szervezek egy “harciszerzi” lovasnapot.

Most erre szeretnélek sok szeretettel meghívni. Bár ez nem ilyen magasan lesz, mint ahonnét ezt a levelet is küldöm neked, valamint mindenki az anyanyelveden fog beszélni, azért azt gondolom, élményekben gazdag program lesz ez is mindenki számára, aki el jön.

Sok szeretettel várlak téged is.
Részletek és jelentkezési lehetőség:

KATTINTS A LINKRE