Menü

A legyőzhetetlen.


 

Úgy jött ki, hogy mégis csak éjfél lett tegnap mire nyugovóra tértem. (3szor dobott le a nyílt internet.)

  Délelőtt felhívott az egyik Sensei Debrecenből. Már írtam róla korábban. Ő szerepelt a bejegyzéseimben mint az a bizonyos részeges-ninjamester. Nagyon kedvesen érdeklődött sorsom további alakulásáról és megbeszéltük, a továbbiakban az e-mailes kapcsolattartást. Kért, hogy szerezzek neki is egy Bujinkános Baseballsatyit, mikor találkozok öwizsgán majd Szabó Pál (9dan) Senseijel (Lehet, hogy Sihant kéne írnom, de igazából ezzel még nem vagyok tisztában. Mindenesetre ő a „magyar ninják” legmagasabb fokozatú mestere. Bocsánat, ha nem jó a titulus.)

  Délután meg megvettem az új jelmezemhez még hiányzó eszközöket.. Szövetkabát (Turkis), csini cipő (Made in China), narancssárga ing (úgyszintén), diplomata-táska. Sikerült mindent elég olcsón megszerválni. A táskát már tegnap félre rakattam és azóta az történt vele, hogy leejtették és megsérült az oldala, így az árából le tudtam alkudni valamicskét. Majd ha lesz fotomaschin, teszek fel ide egy képet a szappanárusról. (Meg a többiről is. 😉 ) Hátha így sikerül egy kicsit személyesebb jellegűvé tenni a blogot.

  Hétvégén rákészülök a hétfői támadásra, amit Szombathely városában hajtok végre az AhimsaKft. Tulasi kozmetikumaival. (Kézzel készült növényi kozmetikumok és Ayur-védikus gyógykészítmények. Szappan, masszázs+fürdő olajok, arckrémek, stb…)  Ez ám az Astra=Fegyver.

  Egyébkén van érdeklődés az erőszakmentes kozmetikumok felé a ninja oldalról is. (De erről, nem írok részleteket, majd talán később.)

 

  Meg írt Csabi sms-t Romániából. Ő az egyik jó barátom, akivel együtt építettük Dayal.Nitay Vijaya.Gouranaga templomát Bp-n. Hóban, szélben, napsütésben, nem számított. Azóta beállt otthon egy kábelgyárba és nagy főnök lett. Úgy írta, Krisna nagyon sokat segített. A végére meg ezt: Te bhakta lettél?HARE KRISNA

 

„ Az idő csak hömpölyög kiszabott medrében és elsodor mindent, mivel csak találkozik. Nem állhat útjába senki és semmi.” Ő Ajita Krisna, …  A Legyőzhetetlen.

  Előbb vagy utóbb, mindannyian találkozunk vele…   ismét.

 

Kiálts, hogy

 GOURANGA

 és légy boldog!