Menü

A Nordstan nevu pokol!


  Es mär itt is vagzunk Goteborgban a Nordstan nevu pokolban. Ez egy hatalmas fedett äruhäz negyed. Szoval kepzelj el hatalmas äruhazakat es boltokat az utca mindket oldalän, rkj tetöt az uttestre, rakd le järolappal es ne engedj be autokat. Kesyen is volnank. Kicsit hasonlit a nzugati aluljärohoz a hangulat, azt leszämitva, hogz itt csupa mäyerok nyomulnak es mindenki loves. Ezek az emberek nagzon elhiszik itt magukat… :)  De hät vegul is mind ilyenek volnank nem igaz?

  Ezelott voltunk Örebroban az elozo bejegzzes ott szuletett… Szereztem megvalositast, hogz ha zaklatott az elme, akkor bizony csattint a kulviläg is… 3nap zsinorban rämkötöttek, vagz vittek volna a huzo kocsit mellolem, amiben a könzvek vannak. Hangal elinteztem nagzreszet, de a közepsöt bizony kicsit meg kellett agyabugyälni…

  Sok minden tortent es a futur mobilommal :) csinältam mär pär videot, amik szerintem legaläbbis eleg mokäsak… He-he. :)  De most elveszett a simkärtyäm, ugzhogz lehet, Sved szämom lesz… :)

  Most megyek könzveket osztani, es ugz nez ki talän meg lesz a helzi Bujinkan is lassan, ugyhogy a bhaktäk kegzebol talän lesz trening is…

  Bärki aki ezt olvasod, kerlek add a kegzedet, mert Tirthapäda pr-nak, Syamabihari pr-nak, SrinivasaÄcharya pr-nak meg persze nekem is aki a jelenlegi csapatban a gyenge läncszem szerepet jätszom, nagz nagz szuksegunk van rä! Elore is köszi!

GOURANGA!