Menü

A pokolban a közhiedelemmel ellentétben nem meleg, hanem renkívül hideg van.


Aztán 2nap durva égszakadás után, beázott a kis faház, és eluszott 1doboz szappan. Ömlött a nyektar.
De végül kisütött a nap és most már senki sem depis. Csak mocskosul fázik.
Szóval ebben az anyagi világban nincs boldogság. De mégis jól lehet érezni magunkat. Még pedig úgy, ha mindent megtanulunk kegynek látni. Krisna kegyének.
Tegnap megint voltam Istentiszteleten a Mormonoknál. két nagyon jó beszédet hellhattam az Úr kegyéből. Az egyiket a gyülekezet vezetője mondta és a hazugság volt a címe, a másikat pedig (ami nekem jobban tetszett.) a gy.vezető első tanácsosa, és az alázat volt a címe. Tényleg nagyon jók voltak. Mondhatnám, hogy bármelyik embernek az okulására válhat, aki Isten országába igyekszik.
Ismét sikerült bizonyságot szereznem, hogy sehol sem tartok az önmegvalósítás útján, mert sajnos semmi közöm az alázatossághoz. A gyalázatossághoz viszont annál több. De semmi baj, mert tudom, hogy az én drága jó Mennyei Atyám úgy összetöri a büszkeségemet hamarosan (Vagyinkább nap mint nap), hogy talán egy szép napon végre rájövök, hogy mennyire jelentéktelen kis senki vagyok a körülöttem lévő nagyszerű emberekhez képest, vagy a városhoz képest, ahová éppen el vezérel Isten engem, vagy az országhoz képest, amit hazámnak ismerek, vagy a kontinenshez vagy a bolygóhoz képest, amit szintén a sajátomnak gondolok. Aztán, hogy ez a gyönyörű bolygó milyen kis picurka a többihez képest, melyekkel együtt kering ebben a bolygórendszerben és, hogy ez a bolygó rendszer csak egy töredéke az univerzumnak. Majd akkor pedig talán megértem, hogy ez az univerzum a legkissebbek közül való és millió meg millió más és más ettől sokkal nagyobb univerzum létezik, melyeket mind mind Isten tart fenn az Ő végtelen energiáinak töredékével csupán. Talán képes leszek mindezt nem csak így szavakkal, hanem egyszer valóban megérteni.
Köszi az üziket, majd Karácsony után írok mindenkinek. Jelenleg kicsit le vagyok foglalva.
Addig is
GOOOOOOOURANGA HEY!!!