Menü

A segítségedet kérem:


Néha rád szorulok, kedves harciszerzi látogató. Mint múltkor mikor gépre gyűjtöttem és nagy kegyesen össze adományoztatok  pár ezer forintot, hogy menjen tovább a harciszerzi. (Igaz annak a végeredményéről pont elfelejtettem írni, de akkor ez úton is köszönöm, ha segítettél, vagy legalább néhány pozitív gondolattal hozzá járultál a dolog sikeréhez.)


Most három dologban kérem a segítségedet:

 

1.Új szállást keresek. Albérlet, ház, istálló, sátor stb. minden érdekel, csak a föld felett legyen.

ház

Idestova valamivel több mint egy év telt el száműzetésem óta, mikor is a kedvezőtlen Ráhu bolygó átvette a befolyást a dolgaim alakulása végett. Ő előle lemenekültem a föld alá. Hiszen akkor míg tartott a Dojo építkezése, addig a Bhaktikutirban vehettem menedéket, majd mikor kész lett, átköltöztem ide a 8kerbe. Nagyon jó meg minden, de mégis csak egy pince. És  most, hogy nem olyan régen elmúlt a Ráhu hatása úgy gondolom, hogy ideje lenne a felszínen élnem ismét.

Tehát igazából albérletet, lakást, szobát keresek. Igazából egyetlen egy kitételnek kell megfelelnie az új helynek ahol élni fogok. Legyen a föld felett, és legyen legalább egy ablaka, ahonnét látni az égboltot. (Mert most ezek hiányoznak nekem a legjobban.) Méretét tekintve mindegy mekkora, le tudjak feküdni aludni benne, meg beférjen egy íróasztal ahol dolgozni tudok. Természetesen szeretnék benne egyedül lenni.

Rendszerető, tiszta életet élő (no cigi, no szesz, no drog) ember vagyok, aki igyekszik kedves lenni mindig mindenkivel. természetesen legyen Budapesten, vagy közel hozzá, hogy ne keljen túl sok időt utazással tölteni a munkához és a sulihoz. Nem feltétel a belváros, vagy külváros sem. Nem baj, ha van benne konyha, meg az sem baj, ha csendes környéken van, de nem feltétlenül szempontok ezek. Igazából az sem baj, ha egy szoba ahol többen is laknánk, de lehet különálló lakás is.

Amit tudnod kell rólam. Nagyon éberen alszom, és mozgásra egyből ébredek. Igyekszem becsületes lenni, vagyis nem teszek kárt a helyen, sőt. És nem baj ha van benn internet, vagy beköthető…

Ha tudsz valamit, kérlek ide jelezd: harciszerzi@gmail.com

2.Hétfőn felvételizek a BhaktiVédanta Hittudományi főiskolára Jóga Mester szakra:

Bhaktivedanta Swami Prabhupada

Szóval ezért is szeretnék elköltözni, mert nappalin végezném és akkor mindenképpen levegő változásra van szükségem, ha esetleg felvesznek.

És itt kérném az áldásodat a pozitív gondolataidat, hogy add nekem a kegyed, hogy sikerüljön a felvételi és rendre be tudjam fejezni ezt az iskolát és akkor lesz egy Magyar Diplomám is, mint Jóga oktató. Végül is x éve jógázom és a Ninjutsunak is része ez a mozgás, ez a tudomány. Főleg azóta vagyok ennek a lépésnek a helyességében biztos, mióta pár hete Davor Sensei egy késharc szemináriumot Surya Namaskara-val kezdett. 😀

Vagyis kérlek gondolj rám 20-án, hétfőn pozitívan egész nap, de leginkább délután 3-5 között, mert akkor lesz a felvételim és tudom, hogy igazából minden törekvés sikere azon múlik, hogy hányan támogatják.


3.Hamarosan elkészül az új könyv és a Nepáli Napló +1 különleges lehetőség Neked

Jégvihar...

Mióta megjöttem Nepálból, most értem haza, hogy ellátogattam ide Bozzaiba a szülői házhoz. Az elmúlt pár napban átgondoltam a dolgaimat és ezért is írtam ezt a bejegyzést. Igazából akkora élmény volt nekem Nepál, mintha végig dejavu-m lett volna egy sok ezer éves országban. Annyi minden történt, hogy szépen leírnom egy komolyabb munka lesz.

Én is körülbelül tudom értékelni a történeteimet, hogy mi mekkora durranás volt, és ha te is jársz ide, akkor tudhatod, hogy néha komolyabbak, néha viccesebbek, de mostanában már így 5 év blogírás után mindenképpen megírt dolgokról élményekről van szó. Melyek által te is gyarapodsz talán. Különben ha nem így éreznéd, nem járnál ide és olvasnád a harci szerzit.

Éppen ezért kezdtem el könyvet csinálni a harciszerziből, melynek első része a boldogságról fog szólni. A könyv körülbelül elkészült, épp a borító szerkesztése és a tördelés zajlik ahogy ígértem. Viszont a cég ahol az értékesítés történne még kicsit csúszik a megjelenéssel, így várnunk kell a kivitelezéssel.

Ami nem is baj, hiszen nem túl sokan rendeltétek meg a Boldogság trilógiát, amihez ajándékba lenne a Jégvihar c. Nepáli napló. Éppen ezért arra kérlek, hogy ne úgy gondolj erre, mint egy árucikkre amit megveszel, hanem nézd úgy a dolgot, hogy ha értékesnek tartod amit csinálok, akkor ennyi adománnyal járulsz hozzá a munkásságomhoz, hogy megrendeled a csomagot. Ez amolyan elő rendelés, mert mikor le jár a határ idő, utána már drágábbak lesznek a könyvek.

Ezen kívül egy extra ajándékot is bevetek. Ha elő rendeled a könyveket most 3500 Ft-ért, akkor utána ha tetszik és értékesnek tartod, adok Neked lehetőséget, hogy vissza szerezd az árát. Mégpedig úgy, hogy tovább ajánlod az ismerőseidnek a könyvet, és ők is meg veszik. Minden így, rajtad keresztül eladott könyv után 40%-át meg fogod kapni a teljes árnak. vagyis ha 3 ember rajtad keresztül meg fogja vásárolni a könyvet, akkor már pénzt fogok neked küldeni.

Sőt, ha ügyes vagy, akkor nem csak 3, hanem akár sokkal több ember is meg vásárolja a csomagot, és akkor pénzt tudsz vele keresni. (Tudom, hogy kissé mlm-esenhangzik, de nem kell semmit tenned, csak ha rendelsz egy könyvet, hogy támogasd a harciszerzit, és tetszett, akkor csak megosztod majd az infókat néhány ismerősöddel. Tényleg ennyire egyszerű. lesz.)

Ez az akció a könyvekkel akkor fog majd csak működni, mikor elindul az értékesítő oldal és megvetted az első saját példányodat a csomagból. Addig előregisztrációs lehetőséged van, hogy ezen a kedvezményes áron juss hozzá a cucchoz.

Itt tudod segíteni a munkámat a könyvcsomag előrendelésével: