Menü

A VÁRVA VÁRT TÖKÉLETES FEGYVER


Lenni vagy nem lenni: az itt a kérdés.
Akkor nemesb-e a lélek, ha tűri
Balsorsa minden nyűgét s nyilait;
Vagy ha kiszáll tenger fájdalma ellen,
S fegyvert ragadva véget vet neki?

(Hamlett)

Sok minden történt az elmúlt hét napban. Egyszer majd talán egy könyvet is írok belőle. Azt hiszem nagyon sokat tanultam az emberekről, barátságról és szeretetről ilyen rövid idő alatt. Voltak akik fényt kaptak menet közben, és voltak akik végig bíztak bennem és eszük ágában sem volt elárulni, mert ismernek annyira, hogy csupa jót feltételeztek.

Hálásan köszönöm a pozitív és támogató rengeteg emilt, a sok hozzászólást, és azoknak is köszönöm a támogatását, akik nem szeretnék, hogy napvilágra jusson, hogy mellettem állnak, de támogatásuk mindennél többet jelent…

Azt ígértem, hogy a tökéletes fegyverben minden benne lesz, amit az eddig a Krisna-tudat gyakorlásával eltöltött 7 évem alatt láttam, vagy hallottam. És akkor itt van, benne minden, vagy legalábbis sok-sok minden mindebből:

  • A felvétel a KékLótyusz joga központban tartott gyertyafényes SamBandha MantraYoga bhajan esten készült, ahol nagyon sok nagyon jó ember társaságában együtt énekelhettünk ősi mantrákat Isten nyelvén, Sanskrittül.

  • A felvétel alatt olvasható szöveget egy Oriah hegyi “álmodó” indián verse inspirálta, illetve annak az általam átírt változata. Köszönet érte régi jó barátomnak NinjaPistinek.

  • A bhajan esten 4 mantrát énekeltünk. Minden egyes dalról, imáról, meditációról felvétel készült. Annyira fergetegesre sikerült a felvétel, a hangulat, a minőség és a lelkesedés, hogy úgy döntöttünk az estről készült felvételeket meg kell osztanunk a világgal. Az egész est anyag körülbelül 3 óra, rövid filozófiai bevezető, ráhangoló részekkel, amit átkonvertálva, cd-n adunk ki. Ez lesz a SamBandha MantraYoga BhajanBand első lemeze, amire ha szeretnél szert tenni, akkor most tudod akciósan előrendelni.

  • A lemez 3690 forintba fog kerülni, de ha most jelzed, hogy te is szeretnél belőle, akkor a Tökéletes fegyver akció keretein belül 2400 Ft-ért, vagy 10 euróért megrendelheted, csak írj egy emilt a harciszerzi@gmail.com-ra.

  • Ha kettőt, vagy többet is szeretnél, akkor megalkudhatunk rá, ha pedig te is terjeszteni szeretnéd, akkor szintén megbeszélhetjük. Nagyon nyitottak vagyunk, hogy ez a cucc minél több emberhez eljuthasson. Akik ott voltak az esten, azok tudják, hogy miért. :)

(A lemez eladásából származó összeget természetesen visszaforgatjuk, még nagyobb közös meditációk megszervezésére, hangszerek vásárlására ilyesmi…)

ui: Sajnálom, ha valakinek csalódást okoztam.

;P

Gauranga