Menü

Ahogy a dolgok alakulnak


Valahogy ahogy élem az életem és egyre többet tudok meg a dharmáról, úgy egyre több olyan információ jut el hozzám, aminek az lesz a vége, hogy igazából nem kell nekem semmi más, csak Krisna és az Ő örök társasága.
haribol.hu
Valahogy ez a csibész kis kék fiúcska úgy rakta össze ezt a világot, hogy Nélküle ne legyen értelme. Illetve meg lehet próbálni keresni, de igazából végül rá kell jönni, hogy oly sok erőfeszítés ellenére még sincs és végül mindig ugyan oda lyukadok ki. Hogy Ő Isten és amit Ő akar, az van, amit meg nem akar az meg nincs.
 
Épp ezért érdemes megtudnom Róla minél többet, hogy ne akarjak az ellen menni mint amit Ő akar, mert akkor csalódnom kell majd. Bár ideig óráig tűnhet úgy, hogy meglesz az is amit jónak gondolok, de legvégül mindig az van, hogy akkor mégse.

Például annyi minden ötletem volt már arról, hogy miként lehetne az emberekkel minél jobban megismertetni a Krisna-tudat művészetét, de rendre elbuktak ezen elképzeléseim és egyre inkább mindig csak ugyan ott és ott találom magam…

Aztán mikor egyeztetek másokkal is, hogy na akkor mit és hogyan is kéne, mikor és merre is kéne, akkor meg van, hogy működnek a dolgok. Így született meg az új haribol.hu is…
Gauranga
 
ui: az oldalon egyenlőre nincs véleményes doboz, úgyhogy lehet ide kommentelni…