Menü

Ajánlom neked hogy…


…Bekukkancsálszeretet kanji

Ide.  Méghozzá nem gyengén. A kis Naru blogjára. Illetve inkább a Faterjáéra. Mert hogy ő írja. Krisna-völgyben él egy igenkedves ismerősöm, Patitapávana pr, ő Naru apukája. Nem olyan régen költözött át a nemolyan régen kezdett blogjával a Freeblogra. Meg nem olyan régen született meg a kis fia Narottam, aki nekem így már csak kis Naru (a tó-t direkt nem teszem a végére, hátha megkapnám érte az áldást, de hátha az idő majd oda teszi…). Szóval az ő életükről szól a napló. Vannak képek és egyenlőre elég gyakran frissül. Ezen kívül nagyon élvezem a kis hétköznapi történeteket a szent dhámból.

Amúgy lehet hozzászólni, meg örömködni, had lelkesedjenek be egy kicsit a Vrajadhámai blogok. Bár egyenlőre a kommentek moderálva vannak gondolom a balfácánok miatt, remélem hamarosan erre nem lesz szükség, mert megértik a balfácánok, hogy nem érdemes igazán jó embereknek igazán nagy hülyeségeket mondaniuk. (Ja és aki beszólogat ottan, vagy csak tervezi, azt meg fogom keresni személyesen is, bújkálhat bármilyen nick, vagy maszk mögé. És ez nem fenyegetés, hanem ígéret… :)  )

Meg azon gondolkodtam, hogy milyen interesant, hogy a kispapák nyomatják a csemetéjükről a babás blogokat, padig azt gondoltam volna, hogy ez amolyan kismamás cucc… De akkor nem, mert Pazzo is már egy idelye be-be dob egy képet kis tündérkéjéről…

Na meg persze érdemes összevetni akkor már az öreg zsírember blogjával is, hogy ő mit gondol a csemetéjéről, meg hogyan nevelgeti, aztán amelyik szimpatikusabb, azon lehet meditálgatni. Már csak azért mert tudtom szerint ő se nő, vagyis kismama. Legalábbis ilyen dumával nő nem létezhet. Persze az is lehet, hogy tévedek… (Hiszen folyton ezt csinálom) ;D

…Nézz be a Holtukból feltámadó blogokra.

Aztán újra beindulni látszik Krisna-völgy vezírének blogja, vagyis a krisnaszmájli, amit inkább már tiszteletre méltó felesége ír. Persze baba az itt is van, szóval aki bírja a porontyokat, az most dőzsölhet ebből az elit válogatásból.

Aztán ha már  a gyerekeknél járunk átköltözött ide a freeblogra az én savanyó arcú Gyurka cimborám is a Hazahozzáddal, aki mostanában látszik felnőni, bár már borotválkozik egy idelye. Érdekesek a gondolatai, meg bírom az írásait, már csak egy kis kitartást kívánok neki a nagysikrű felelőség mellé.

…írj levelet a nemműködikre!

Aztán van egy nagyszerű ember a freeblog mögött, aki igazából a freeblog apukája. Úgy hívják, hogy Mr.a. Szóval van neki egy titkos blogja, amit persze rendszeresen nézek, de főleg csak azért, mert titkos, így nem is linkelném. Egyszer már találkoztam vele és egy nagyon kedves alázatos természetű embernek találtam. Igazából én mint Freeblogger (copyright, nagyon kitaláltam) és te mint olvasóm, de még minden más Freeblogger is (Hihetetlen, hogy másodszor leírva is ilyen jól hangzik nem ;D) nagyon nagy hálával tartozunk neki azért mait csinál. Főleg, mert igazából ingyen kapjuk és mert egyenlőre nincsenek megkötések, semmi baromságok mint más blogszolgáltatóknál. Sőt sorra kapjuk egyik napról a másikra az újabbnál-újabb szolgáltatásokat, gombokat, lehetőségeket az adminban. Neki köszönhetjük, hogy simán bemennek a videók, zenék, képek, meg agyszülemények a blogokba és nagyon flottul kezd működni szép lassan minden. Én nagyon hálás vagyok neki.

Éppen ezért kicsit belegondoltam abba, hogy valahogyan megpróbáljam ezt kifejezni. Főleg azután, hogy a titkos blogjában olvastam, hogy a nemmukodik@freeblog.hu -ra szokott kapni néhány balfácántól-balfácán leveleket, amik néha olyan anyázósak, negatív hangvételüek, hogy tisztára letörik a lelkesedését. Persze a bejegyzést már csak a readerem őrzi, (aminek a kis dobozát mától a jobboldalon láthatsz, ahová ajánlok neked még más olvasni valókat is) mert ő nagyon bölcsen leszedte a "nem naplójából". Viszont mivel csak nemműködikkukacos cím van, olyan még nincs, hogy mindenprofikukacfreeblogponthu, ezért persze, hogy csak negatív leveleket kap. 

Szóval akkor én most írok neki egy köszönős levelet a nemműködikre, a tárgyban pedig az lesz, hogy mindenprofi és arra szeretnélek megkérni, hogy te is tegyél így és mond el neki, hogy mennyire értékeled a munkáját és a szolgáltatást amit igazábólaz ő kegyéből tudok én is így használni, ráadásul ingyen és bérmentve. Te meg ezt tudod olvasni. (Bár tudom, hogy nagyobb siker lenne, ha mindezt videón mondtam volna el, de kérlek legalább egy pár szóban köszönd meg neki, hogyígy karácsony alkalmából dobjunk rá együtt egy nagy pozitívat… ;D

 

Gouranga