Menü

Akko’most mi lesz?


  Akkor most komolyabban beleszaladtam a kusza elmém kevert vágyaiba.

  Eképp történt:

 

  Szóval úgy volt, hogy vissza megyek Bp.-re a konyhára éjjeli őrnek és mellette pedig elkezdek egy Ayurvédikus rendelő intézetben dolgozni/tanulni. Így lett volna időm edzeni+ minden.  Decemberben pedig indulás ismét Győrbe a karácsonyi vásárra szappant árulni mint tavaly.

  Viszont közben rájöttem, hogy nekem nincs is szükségem tulajdonképpen pénzre meg ilyen dolgokra, mert nem gyűjtök semmire. Így aztán hosszabb beszélgetések után Caitanya pr.-val,  jeleztem neki, hogy szívesen csatlakoznék az egri templomhoz a Páda-Yátra után is. Mert találtam egy honlapot, amin az volt feltűntetve, hogy Egerben tartanak Ninjutsu edzéseket. Gondoltam minden klappol le is beszéltem mindent és gyanúsan egyszerűnek tűnt az egész.

  Aztán az előbb felhívtam a dojohoz megadott telefonszámot (Már régebben is próbálgattam…) és végre felvették, majd tudatták velem, hogy Egerben bizony még semmi ilyesmit nem folytatnak, csak tervezték egykoron.  (Na szevasz!)

  Most azon vívódok, hogy vajon miféle elrendezése ez Krisnának, hogy megint kísérletet tegyek a harcművészetektől való elszakadásra, vagy valami mást tervez?!?

  Minden esetre eléggé össze kavarodtak a fejemben a dolgok ettől az információtól. De hát ilyen az anyagi világ: Semmi sem biztos…

  Most tanakodok és készülök a hamarosan következő pécsi tréningre, mert ma szabadnapunk van és Senseiemhez járnak innen tréningre. Úgyhogy felhívtam őket, hátha beférek. És elvileg 4-től Go.

 

GOURANGA!