Menü

Amennyit jó szívvel tudsz adni…


Akkor ez úton is szeretném megköszönni az erre a bejegyzésre eddig küldött adományaitokat, az új masina projektre. Igyekeztem mindenkinek személyesen megköszönni, vagy levélben. Remélem nem felejtettem ki senkit. Örömmel újságolom tehát, hogy eddig:

macbook

61000Ft gyűlt össze a gépre a kegyetekből. Ez összesen 12 ember adománya, amiből anyukám az egyik, aki a felét adta egyedül.

Mivel minden adományt nagyra értékelek, hiszen minden részlet egy nagy egésznek lesz az apró darabja, ugyan úgy mint mikor az Úr Rámachandra értékelt minden apró követ amit a különféle méretű és erejű majmok hoztak neki a hídhoz amit a tengeren épített, hogy átjusson Sri Lankára és le tudja győzni a démonokat.

Szóval továbbra is fenttartom, hogy ha már a statisztika szerint ide jön naponta 500-600 ember, akkor hátha van köztetek egy, akinek esetleg:

  • Van egy felesleges ilyen masinája véletlenül amit épp nem használ
  • Vagy van aki vett magának karácsonyra egy zsír újat és épp nem tud a régivel mit kezdeni
  • Vagy van elég pénze, hogy adományozzon egyet.
  • Vagy épp bankot rabolt és gyorsan el akarja költeni a pénzt még mielőtt elkapják
  • Vagy ha épp egyik sem, illik rád, akkor legalább egy töredék adománnyal hozzá járulhatnál pár ezer forinttal, hogy újult erővel és professzionális gépparkkal folytassam az eddigi szolgálataimat. (többek között a harciszerzi blog írását, hogy a tudatos tanfolyamot már ne is említsem.)

Ez utóbbi azért is érdekes, mert a legrosszabb statisztika szerint is, havonta 1278 egyedi látogató kukkant be ide, és ha ennek a számnak csak a fele pozitív és bírja a harciszerzin megjelenő cikkeket, és mondjuk csak ez a 639 ember egyenként adományozna 1000 forintot, már akkor tudnék két ilyen gépet is venni. De természetesen egy is bőven elég.

Akkor eddig össze jött 61000Ft, és még legalább 4-szer ennyi hiányzik. Ami ha 12 emberből ennyi össze jött, akkor ha jól számolok körülbelül még 50-eteknek kéne úgy gondolni, hogy segíti a harciszerzi és egyéb más blogok működését annyi adománnyal amennyit jó szívvel tud adni…

Ha adományozni szeretnél, akkor vagy személyesen tudod átadni nekem Bp-en, vagy el tudod küldeni postán, vagy esetleg egy közös ismerősünkkel. Arra kérnélek, hogy mindenképpen küldj egy mailt a harciszerzi@gmail.com címre.

Tárgy mezőbe ezt írd: Amennyit jó szívvel tudsz adni

Segítségedet előre is köszönöm.

szd:Kisordas