Menü

Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra, pláne holnaputánra!


 

 Hétvégén elromlott a bojler a házban, így elég fagyos volt a hangulat. 7-8-éves a szerkezet és aki eddig járt karban tartani nos mondjuk úgy, hogy nem volt túl lelkiismeretes. (Fizetséget azért mindig kért.)

  Aztán jött egy új ember, aki röpke másfél óra alatt kipucerálta az egészet, és most jobban működik, mint újkorában.

  Eddig mint üzletkötő, csak egyetlen napot dolgoztam, amibe bele is betegedtem. J Már nem a munkába, hanem csak nem öltöztem fel eléggé. Holnap viszem ki az árut, amire megrendelést kaptam. (Ha minden nap így sikerülne mint az, akkor … De ábrándozni azon, hogy vajon milyen jó lenne gazdagnak lenni, kajakra unalmas és módfelett fölösleges dolog.)

Kicsit tróger voltam, mert nem ellenőriztem, hogy minden rendelést meg kaptam-e. (Pedig csütörtök óta lett volna rá időm.) Így most derült ki, hogy a legfontosabb tétel tulajdon képpen nincs a dobozokban.

  Jó kis lecke ez arra, hogy megtanuljam, amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra, pláne holnaputánra.

  Holnap hétfő. Olyan ez mintha új év lenne. Ilyenkor mindig megfogadok valamit, hogy na mától ez meg az lesz.  Szeretem a hétfőket.

  Amúgy meg minden nap az utolsó. Legalább is most ezen dolgozok:

  Este úgy szeretnék feküdni, hogy reggel már nem ébredek, csak Isten országában. És úgy szeretnék kelni reggel, még egy napot kaptam arra itt, hogy szolgálhassam Krisnát. Közben meg végig Ő-rá gondolni. Elég nehéz játék ez, de bárki kipróbálhatja, mert nagyon izgalmas.

 

Gouranga!