Menü

Az amerikai álom 2/2 Te elhitted?


A nagy sikerre való tekintettel a múltkori kis rajzfilm második része következik:

És akkor joggal kérdezheted, hogy mi a megoldás szerintem. Én meg bátran merem állítani, hogy megtaláltam a megoldást. Nagyon egyszerű. Ha a papírfecnik semmit sem érnek, olyan dologra kell váltani őket amik tartják az árukat gazdagságban, szegénységben, háborúban és békében. Egy ilyen dolog amihez te is könnyedén hozzá férhetsz, az a dolog, aminek igazából a pénz mögött lennie kéne. Az arany.

Az van, hogy az arany az egyetlen értéktartó dolog, mikor bármiféle válság, de legfőképp háború tör ki egy országban. Én most találtam egy nagyon komoly helyet, ahol hitelesített arany tömböket tudsz vásárolni. Ha érdekel a dolog, olvasd tovább:

arany alapú befektetés. Az arany ami érték háborúban és békében is...

Van egy fontos kérdésem:

—————————————–

Te tudatosan készülsz a következő válságra vagy a vakszerencsére bízod saját és családod megélhetését?!

—————————————–

Egy bizalmi válság hatására könnyen összeomolhat a jelenlegi pénzügyi rendszer. Ugyanis a pénz értéke pontosan annyi, amennyire az emberek elhiszik, hogy értékes. Nagyon sok szakember megjósolta már a jelenlegi pénzügyi rendszer összeomlását, egyedül az időpont az, ami bizonytalan.

Mivel fogsz vásárolni egy válság idején? Egy felelős ember előre felkészül erre az eshetőségre is. Ne vedd félvállról!

arany, ami a zsebedben van

A megoldás: aranybefektetés

Az arany évezredek óta az emberiség legelfogadottabb fizetőeszköze. Napjainkban jelentősége megnőtt, hiszen – szinte – az egyetlen elérhető befektetési forma, amivel kivédhetők a válság okozta káros hatások.

Mivel ipari és luxuscikk is, ezért értéke gazdasági konjunktura és jólét esetén is általában növekszik. Azaz az aranyba fektetni soha nem pénzkidobás!

Itt most egy lehetőséget kínálok neked, hogy különböző hitelesített méretekben arany lapokat, vagy tömböket vásárolj, hogy ebbe tudd fektetni a nehéz időkre félretett pénzed.

Ha úgy döntesz, hogy vásárolsz, kifizetés után a tömböt természetesen fizikailag elszállíthatod vagy kérésedre egy trezorban is tudjuk tárolni.

Hogyan tudsz hozzá jutni egy nagyobb arany tömbhöz?

A kis kiszerelésű aranytömbök fajlagos költsége jóval magasabb, mint a nagyobb kiszerelésű társaiké. A visszaváltási árfolyamuk viszont nagyon közel van egymáshoz. A most kínált program keretében lehetőséged van nagyobb tömböket is megvásárolni úgy, hogy havonta csak kisebb összeget kell rászánnod, viszont élvezheted a nagyobb aranytömb által nyújtott kedvezőbb árat (kb. 30% kedvezmény!).

Mi történik, ha még a teljes kifizetés előtt akarod visszaváltani az aranytömböd?

Erre is van lehetőséged, a szerződés felbontásával az addig megvásárolt arany visszaváltásra kerül az aktuális árfolyamon.

A megvásárolható Aranytömbök jellemzői:

– Színarany, 99,99% tisztaságú
– Áfamentes
– Nem terheli luxusadó, mint az arany ékszereket
– Kézzelfogható
– Nincs időkockázata
– Egyedi sorszámozott aranytömbök
– Minőségi bizonyítvánnyal rendelkeznek
– A világon bárhol elfogadott
– Egyszerűen pénzre váltható (Likvid)
Mit kell tennem, ha érdekel?
Csak add meg itt a neved és emilcímed és a részletes tájékoztatót elküldöm neked emilben:


Név : *
Email : *