Menü

Az élet hogyan válik egyre színesebbé…


A meglepetés meló

Lacko sempaijjal egyik este azon viccelődtünk, hogy úgy se jön el senki  másnap sitthordásra és nekünk kettőnknek kell majd megtölteni a hatalmas konténert, amibe a pincéből hordjuk fel a beton törmeléket vödrökben. Aztán reggel lett és a vicc valósággá vállt. Csak a felénél jött még Zoli és besegített. Három óra alatt megraktuk úgy, hogy közben dolgoztunk mint egy vadállat.

Készül a Dojo, a TanVerem harcművészeti és mozgás központ

Aztán közben megkerestek a tévéből, hogy menjünk már be páran és beszéljünk erről a Ninjutsuról egy kicsit, meg minden, mert nem nagyon tud róla a magyar, de egész jól kidobál minket a Google minden efféle rákeresésre, úgyhogy csak tudunk valamit. Na persze, még rengeteg ötletem van, hogy hogyan dobáljon ki minket még jobban, de egyenlőre festünk a Dojoban mint a veszedelem, meg glettelünk, meg minden, hogy hétfőre elfogadható állapotban tudjuk indítani a tanfolyamokat.

Régi barátok, akikkel újra össze hoz az élet

A semmiből egyszer csak előbukkant egy csomó régi ismerős, akiket ide dobott a környékre az élet ugyan úgy, mint engem, Budapest kellős közepére. Itt lakunk egymástól két percre, meg összefutunk az utcán. Szóval megint olyan, mint mikor 20 voltam, csak most már lassan 30 leszek. A neten meg elő került néhány másik, akikkel egykoron testvérek voltunk, és ma is a vér szavára hivatkozva emlegetik fel kapcsolatunkat. Szeretem a régi barátokat, mert a kapcsolatunk ugyan onnan folytatódik ahol abba hagytuk, csak én közben voltam szerzetes, meg eltűntem egy kicsit.

Vegafood

A Vegafood meg csinált egy éttermet a Bhakti Kutirban, és közben megszerezték Magyarország két legjobb szakácsát is. Minden valóra vált amit akkoriban tervezgettünk amikor még ott nyomtam. Most pedig olyan fergetegesen finomakat főznek, hogy le megy hídba aki csak kóstolja. Velem az élen, aki minden nap az ő főztjükön élek.