Menü

Az őrült bakancsos elefánt a virágos kertben


mcdas old man. Ő az!
Tegnap szokás szerint ritka nagy paraszt voltam.
Délelőtt a Sihatsu mesteremnél, Goura Náráyannál voltam egy kis össznépi gerinchelyrerakós, izületi kimozgatós gyakorláson, utána meg benéztem a Bhaktira, a Budapesti Védikus Fősulira, mert állítólag 2 levelem is érkezett oda lelki tanító mesteremtől.

A hír igaz volt. 2 levelet is kaptam Maharájától, amit ráadásul a nem olyan régi beszélgetésünk után írt és ráadásul ugyan az nap mind a kettőt. Ennek egy szempontból nagyon örülök, hiszen azt jelenti talán, hogy eszébe jutottam, viszont, hogy 2-szer is írt nekem egy nap az aggasztó, hiszen azt jelenti, hogy rosszabb helyzetben vagyok mint ugye azt gondolnám és hogy erre felhívja a figyelmemet, ugyan az nap kétszer is tollat ragadott. Lehet kicsit komolyabban kéne vennem ezt az egész Krisna-tudatosdit és nem csak amolyan Hobby-Krisnásként szüttyögnöm…

(Tényleg szerinted milyen lenne, ha ez lenne az új címe a blgonak: http://hobbykrisnás.hu/ ;D)

A történet akkor lett igazán érdekes, mikor bejutottam a főiskola épületébe, ami előtt Gyurka fogadott, akinek amúgy boldog szülinapot is, mert az is tegnap volt neki. :)

Szóval felkisért, én meg bementem, de igazából valahogy nem volt olyan érzésem, hogy hol is vagyok meg miújság és nagy érdeklődve fedeztem fel az épületet, atágra nyílt szemekkel, míg az egyik legbelső szobában rábukkantam a könyvtárba MikeHeadre, akivel beszélgettünk egy kicsit. Meg még sok kedves ismerős volt ott. az egész idillnek az vetett véget, mikor megjött örökj-ózan barátom Emil, aki végtelen racionális látás és gondolkodás módja miatt kedvelem és nekem szegezte as kérdést, hogy bejöttem cipőbe?

Ekkor tudatosult bennem, hogy nesze mekkora paraszt vagy, végig caflattál az egész iskola padlószőnyegén bakancsban és fel sem tűnt, sőt most már itt ülsz egy fél órája és még mindig nem…

Erre lányos zavaromban csak annyit tudtam mondani, hogy hát jé tényleg, bejöttem. De nem szólt senki. Erre megkaptam a második kérdést is, hogy szerintem van itt olyan aki mer nekem szólni bármiért is?

Hát itt már rendesen szégyelltem magam és megköszöntem Emilnek, hogy mindig ilyen őszinte hozzám és elsomfordáltam, legbelül boldogan, hogy lelki tanító mesterem most ugyan azokat a dolgokra hívja fel a figyelmemet, amire én szoktam másokét…
 
Menj bele mélyebben a Hare Krisna éneklésébe, japába, bhajanba és kirtanba. Ez minden lényege, ez a megoldás minden problémára, és ez a kulcs Vaikuntához"
Gouranga