Menü

BalaTONE Photo


  Szóval mint ígértem készült pár kép is a BalaTONE fesztiválon és most akkor a megfelelő technikai háttérrel rendelkezvén ide kattintom őket. Jó szórakozást

 

szerzetek a balcsinál

  Napközben általában a parton voltunk, mert az emberek is itt voltak. Inkább azt az oldalát fogtuk meg a prédikálásnak, hogy mi is ugyan olyan emberek vagyunk és bizony bemyegyünk 40fokban a balcsiba. (Sőt tudunk a vizibiciklis csúszda tetejéről is hátraszaltót, meg fejest ugrani a bóján túl, csak erről már nem készítettünk képet, mert…) ;D

 

 

  Aztán megint volt nagylufink, igaz csak egy napig meg féligfelfújva, mert elfogyott a hélium… De nem gáz, mert így legalább megint sikerült egy jó kis ügyességigyakorlatot kapnom az úrtól, mikor is a sátor gerincén kellett a hatalmas léggömbel, enyhe szélben végig egyensúlyoznom, hogy a háta mögött le tudjuk ereszteni, teljesen… (Erről sincs kép, mert…) :)

 

Persze Laksmipati prabhu is  a csúcson volt… :)

 

A BalaTONE festes csapat, egy tróger lúzerrel ott elöl narancssárgában…

 

  Srinit kiült amolyan keresztényesen a sátor elé, élőben egyenesben nyomni a Krisna-tudatot, két hűséges kőoroszlánjával és testőrével (háttérben) :)

 

  Nem sokára meg is érkezett az első érdeklődő, akivel nagyon mélyen elbeszélgettek az élet értelméről

 

  Aztán mikor teljesen lement a nap beindítottuk a magunk kis efektjeit, mint például ezt a hatalmas ernyőt…  ;D

 

 

  Ja, és Bori mataji kegyéből, aki egy laza farolással a kis Caddyvel összeborította ezt a kis szélfogót, még cserepezhettünk is egyet kedvenc El'presidentémmel, Tirthapáda prabhuval… :)

 

GOURANGA!

 

Így végződnek a magyarázatok a BalaTONEfest-es fénylép bejegyzéshez, melynek címe: BalaTONE Photo 😉