Menü

Boldogság Trilógia és a Nepáli Napló


Az van, hogy talán most hétfőn fogtam fel, hogy ki is vagyok és hol is valójában, mióta megjöttem Nepálból. Olyan élményekben volt részem melyek feldolgozása csak emberileg eltartott két hétig. A megírásuknak meg neki sem álltam.

Tudom, hogy sokan várják a Nepáli kalandokat, de az a helyzet, hogy annyira intenzív és tömény élmény volt a halálközeli surranással a jégviharban 5200-on, az idegen kultúrával és a tündéri csapattal együtt, hogy nem lesz belőle egyetlen Blog bejegyzés sem. Helyette inkább arra gondoltam, hogy könyvet írok belőle. Vagyis inkább ilyen kis jegyzet félét. Bár ha elengedem magam simán lesz jó pár oldal tömény élmény. :)

De ahhoz, hogy ez megtörténjen, ahhoz szükségem van egy kis buzdításra. Mégpedig úgy, hogy el kezdek könyvet csinálni a harciszerzi.hu-ból Csak mert több mint 1500 bejegyzés van már és így el vesznek a tartalmak a weben. Szóval tartalmak, témák szerint szét bontogatom válogatom a bejegyzéseket, és könyvekké szerkesztem őket, amikhez pdf formátumban lehet majd hozzá jutni. De az is lehet, hogy idővel kinyomtatjuk. Bár én nem tervezem, mert úgy nagyon megnőnek a költségek, meg az esőerdőket is meg kell gyepálni rendesen.

A lényege az lesz a küldetésnek, hogy könnyebb és átláthatóbb legyen az amit ennyi időn keresztül próbálok átengedni magamon itt a harciszerzi.hu-n

Az első cucc ami ki jön, mindjárt egy Trilógia lesz. Méghozzá, a Harciszerzi boldogság Trilógia. Ez azokat a bejegyzéseket fogja tartalmazni, melyeket a boldogságról írtam. Persze lesz majd a szeretetről és a harcról is. (Amúgy nagy örömmel tapasztaltam, hogy pontosan kétszer annyit írtam a szeretetről mint a harcról.)

Szóval az első könyv, az első rész így fog kinézni:

"A boldogság nem egy érzés, hanem egy döntés" 1.rész

Mi van benne?

30 Fejezet / bejegyzés lesz benne, és kb 50 oldalas lesz. (Amúgy mind a három rész ilyesmi paraméterekkel fog rendelkezni)

A Trilógia első darabjaként, mivel időrendi sorrendben fogunk haladni, ezért még szerzetesi életem hajnalán játszódnak a történetek, illetve az akkori megérések, megtapasztalások, apró megvilágosodások lettek megörökítve benne, hogy aztán a további részeken át eljussunk egészen napjainkig, illetve ahhoz amit most jelent a boldogság az én megértésem alapján.

Mit kaphatok belőle?

Ahogyan a cím is mutatja tulajdon képpen életszerű példákon, egyszerű közérthető nyelven arról fog szólni, hogy miként tudod megtalálni a nehézségek és jó dolgok közepette is az egyszerű kiegyensúlyozott boldog állapotot, amit magam is igyekszem elsajátítani. Olyan történetek, élmények vannak  összegyűjtve ebben a részben, melyeket szerzetesi életem hajnalán éltem át.

Az extra benne az, hogy csak kifejezetten a boldogságra van kihegyezve, vagyis nem szól semmi másról. Csak azokat a bejegyzéseket válogattuk össze benne, melyek ebben a témában íródtak. Mert igazából mindenki boldog akar lenni…

Mennyibe fog kerülni?

Az ára egyenként 1900Ft.

De van olyan opció is Június 20-ig, hogy mind a hármat kéred, és akkor a

3 darab csak 3500Ft-ért

a tied. Azért Június 20-ig, mert addigra tervezem elkészíteni mind a 3 kötetet.

Természetesen nem csak én dolgozok a könyveken, hanem egy egész kis csapat segít azok közül akik szívesen teszik. Van Grafikus, aki a borítót tervezi, van aki az editálásban segít, sőt olyan is, aki a helyesírási hibáimat javítja ki…

A könyvek pedig nagyon szépen megszerkesztett formában lesznek a tiéd, úgy, hogy akár ki is tudd őket nyomtatni.

Ajándék, ha Június 20-ig megrendeled a BoldogságTrilógiát:

Megkapod ajándékba a Nepáli Naplóm.

Nem viccelek. :)

Jégvihar, harciszerzi nepáli naplója

Junius 20-után A Nepáli Napló 5500Ft-ba fog kerülni. Ha viszont addig megrendeled a Boldogság trilógiát, akkor megkapod ajándékba ezt a könyvet…

Miért pont Június 20?

Június 16-án indít egy barátom egy különleges oldalt, ahol online dolgokat lehet értékesíteni, és megígértem neki, hogy a harciszerzi könyveket is nála fogjuk akciózni. Szóval 16-án ki jön a cég, és 20-áig lehet majd akciósan hozzá jutni ezekhez a kiadványokhoz, ilyen előrendelés formában.

Miért kérsz pénzt az írásaidért?

Mert elég sok időt el vesz az életemből az írások megalkotása, ami idő alatt nekem is ennem, innom kell. Ezenkívül az emberek sokkal jobban értékelik, ha valamiért ha csak minimálisan is, de fizetniük kell valamennyit. Valamint úgy gondolom, hogy a pénz csak energia aminek az efféle áramoltatása segíti mindannyiunk jövőjét. Hiszen utána a pénzt amit adományozol a könyveimért, jó dolgokra tudom fordítani, így te is hozzá járulsz a harciszerzi fejlődéséhez.

Hogyan tudok előrendelni?

Csak itt kell megadnod az adataidat, és az akció-sima kockába beírni, hogy mindent kérsz-e, vagy csak egyenként a Boldogság trilógiát…


Név : *
Email : *
Telefon: *
Varos: *
Akcio-Sima: *