Menü

Bújék evribádi ;D


 

wanted mcdas

 

Meggyüttem-e

Szeretném megköszönni mindenkinek aki írt egy bejegyzést a blogba. Nagyon hálás vagyok ezért, mert újra megtapasztalhattam azt, hogy milyen érzés nem írni blogot, hiszen a ti írásaitok kerültek ki az ünnepekben, így igazából a saját naplóm olvasójává válhattam, egy kis időre.

Persze igyekeztem nem tétlenül eltölteni a napokat és sokat dolgoztam az elvileg januárban induló hírlevél tanfolyam anyagán. A jó hír az, hogy nagy részleteiben már szépen össze állt a cucc, viszont még rengeteg apró részlet vár kidolgozásra. De egy biztos, hogy ilyen még nem volt. 

Szerintem ha még nem iratkoztál fel, akkor mindenképpen  tedd meg most, nehogy lemaradj… :)

 

Srila Prabhupáda Marathon

Bár rajtam kívül álló technikai okokból nem sikerült kimennem Maratonon könyvet osztani (Mikor a Krisnások karácsonykor ellepik az utcákat, parkolókat, azért a saját szemszögemből mégis sikerült eredményesen zárnom a rendezvényt, hiszen tudtam, hogy így lesz és ezért megalkottam a hírlevél rendszert, hogy ezt orvosoljam. 

Igazából annak, hogy lett hírlevél egyetlen indoka volt, mégpedig az, hogy szerettem volna könyvet osztani, mégpedig ha máshogy nem megy, hát akkor így online. Bár a várt 108 feliratkozó még nem jött össze, csak a fele, azért csak eredményesnek könyvelem el az akciót. 

Tehát jelenleg 49 feliratkozó van, akik mind megkapták a maguk példányát (legalábbis remélem, mert volt akinek külön kellett elküldenem, mert jelezte, hogy neki nem ment semmi)

Így az idei Srial Prabhupáda Marathont, az első online könyvmarathont a világon, melyben minél több emberrel szerettem volna megosztani a Védikus irodalom gyöngyszemeit, kiosztottam:

49 db Bhagavad-Gitát

49 db Tökéletes kérdések, tökéletes válaszokat

49 db Önmegvalósítás tudományát

49 db Védikus Pszichológiát

Szerintem ez így indításnak nagyon jó volt,bár lehetett volna jobb is, de panaszkodni nincs okom. Sőt a jó hír az, hogy olyan sokan írtatok kedvező véleményt és leveleket, hogy úgy döntöttem, nem hagyom abba a blog írás, mert nagyon hiányozna… :)

Ezen kívül 10db Akhanda-Náma lemez is kiment.

 

Számadás

Többen is érdeklődtetek a honlap
hatékonyságáról, statisztikáról, miegymásról, így gondoltam ez a
szilveszteri bejegyzés szóljon akkor erről… Amúgy nem nagyon szeretek
foglalkozni a statisztikával (Persze azért minden nap megnézem, hiszen
sokat tanulok belőle), de ezt igazából úgy értem, hogy nem akarok erről
írni, meg beszélni, bárki bármikor megnézheti, belekukkanthat és
láthatja az adatokat, de akkor most mégis közzé tennék néhány érdekes
számadatot, így képes formában…

Először az egyedi látogatókról, vagyis ezen a statisztikán az látható, hogy egyedi személy érte, találta meg a 2008-as évben a Harciszerzit. Illetve inkább az, hogy hány darab, egymástól különböző Ip-címről érkeztek ide emberek (Összehasonlítva a 2007-es adatok a 2008-assal):

 

harciszerzi statisztika egyedi látogatók

A következő statisztikán pedig az látható, hogy 2007-2008-ban hány látogatás történt a blogon. Vagyis ezekbe az is bele van számolva, mikor te egy nap 3-szor is ide jössz. Szóval összesen ennyiszer nézétek meg az oldalt:

 

harciszerzi statisztika összes elérés
Aztán ezen a staton az van feltűntetve, hogy milyen kereső szavakkal találtak ide a blogra. Csak az első 20-at vettem be mind a két évből, hiszen ezeknél sokkal extrémebbek is vannak… Érdekes megnézni, hogy a Ninjutsu hogy hátrébb szorult, illetve az egyébMagyarországi Ninjutsu szervezetek között micsoda hidegháború alakult ki erre a szóra. Én nem versenyzek, hiszena ninjutsu nem erről szól, szóval a 2008-as évben ez lecsúszott… Viszont a Krisna szó, bár lassan de biztosan emelkedett, vagyis idén egy kicsivel többen jöttek erre a szóra, minttavaly…
harciszerzi statisztika kereső kifelyezések 2007-08
Aztán persze nem utolső sorban a linkek táblázata, vagyis milyen más oldalakról találták meg emberek a Harciszerzi blogot, ahol a linkje el van helyezve. Persze itt is csak az első 20-at tettem be, de érdekes itt is a változás a 2007-es évhez képest…
harciszerzi statisztika linkek top 20
Majd megemlítenék egy másik statisztikát is, ami a statgépről van, hanem a mystatról, méghozzá a vallás kategóriából, ahol stabilan tartjuk a Top-20-ban a 6.-helyet…
mystat valláskategória top-20
Végül pedig a blog néhány saját adata. éppen a 925. bejegyzést olvashatod, és nem is olyan régen túl voltunk a 2000.- hozzá szóláson. (Persze volt több is, csak néhány elveszett az idők és átalakítások folyamán…)
harciszerzi statisztika

Ezen kívül sok emilt, sms-t meg miegymást kaptam még tőletek, melyeből szintén akartam csinálni egy válogatást, hogy a kedvenceimet közzé tegyem, de ez nem készült el, és valószínüleg majd csak jövő szilveszterkor fog, hogy addig is legyen miért ide járnod. :)

Eredményekben gazdag, Boldog Krisna-tudatos új esztendőt kívánok Neked, meg sok szerencsét.

Gouranga

harciszerzi:  2005-2009 Az Úr Kegyéből…