Menü

Csak had játszak végre.


H1N1 vagy mi a szösz? Itt van bennem? Reggel rókáztam és azóta majd szét szakad a fejem. Egész nap rázott a hideg és csak feküdtem az ágyban, hátha elmúlik.

 

lángoló pianó

 

De nem múlt el. Sőt vagy 10-en megkapták ma reggelre ugyan ezt csak pepitába. Először mondom biztos a Shakk, amit tegnap toltam és akkor így egy komolyabb gyomorrontás befigyelt. De közben felhívtak páran a srácok közül tréningről, hogy nem tudnak ma jönni edzésre, mert reggel hánytak, meg hasmenésük volt és lázuk vagy hőemelkedésük.

Igazából ha nem én lettem volna az edző nem mentem volna tréningre, de így muszály volt betegen is megtartani. Persze mondanom se kell, hogy a szerdai 12-ből csak egy ember volt ott most a pénteki edzésen is, így akkor gondolom mindenkit meglátogatott ez a biológiai kramanc, amiről egy szemernyi kétségem sincs, hogy Anáthkának van igaza és valóban rászabadítottak valami biológiai fegyvert az országra, hogy beoltassuk magunkat végre ezzel a mikrocsippes szarsággal.

Amúgy még sosem tartottam edzés úgy, hogy bármelyik pillanatban össze eshetek, mert úgy sajog a fejem, mintha két csákányt állítottak volna bele, egyet előről, egyet meg oldalról. A hidegrázás annyira nem zavart, mert jó vastag a gím, és arról így meg tudtam feledkezni egészen tréning végéig, mikor meg jött a felismerés, hogy valami elkapott, ami ellen hiába edzek, mert másképp kell legyőzni…

Estére edzés után kiderült, hogy még néhányan rosszul lettek a tempiben is, meg hogy bezártak két iskolát, és akkor gondolom szép lassa 90%-meg foglya kapni a cuccot. Csak reménykedni bírok benne, hogy nem döglik bele senki sem, mert akkor az amolyan igazi háborús cucc lesz. Vagyis ha én túlélem akkor ismét néhány durva szabállyal fog szaporodni amúgy sem rendszertelen életem. Ami nem gond, csak lehet, hogy egy kívülálló szemében ettől csak egy fanatikus állat leszek. Pont most mikor igekszem mindent megtenni, hogy végre emberré nőjek valahogy.

És akkor most mi van?

Tényleg ráengedték a gyilkos vírust a világra, vagy legalább kicsiny, ám annál zseniálisabb embereket nevelő hazánkra, hogy minket intézzenek el először? Meghalnak az okosak és had maradjon az ostoba DVD-s paraszt?

És az egész tragikomikumban csak egy dolog hiányzik nekem igazából. Egy zongora, vagy pianínó, hogy Isten színe előtt elsírjam bánatom… Nagyon kéne egy, végül is 10 éves korom óta műkedvelő, szerelmetes amatőrként klimpírozgatok.

Gauranga