Menü

Csak úgy hobbiból:


tavaszivirágok híddal

“Ha már tudod magadról, hogy képes vagy bármivel megküzdeni, akkor elérted a biztonságot, amit a Világ adhat Neked.”

Harry Browne

“A végső elszámolásnál a “miért történnek rossz dolgok jó emberekkel?” kérdés átalakul, sokkal inkább az a kérdés, hogy hogyan kell reagálni, mit kell tenni, ha megtörténik az a rossz dolog?”

Harold S. Kushner Rabbi

“Egyre erősebb a meggyőződésem, hogy a boldogságunk vagy boldogtalanságunk sokkal inkább abban áll, hogyan viszonyulunk életünk történéseihez, semmint ezen történések természetén.”

Karl Wilhelm Von Humboldt

“Idővel ráncos lehet a képed, de ha a lelkesedésed feladod, akkor a lelked ráncosodik be.”

Tanár, költő

“Vedd észre, hogy valahányszor legyőzöttnek érzed magad, csak azért van, mert körmödszakadtáig ragaszkodsz valamihez, ami nem működik. Merj elengedni és semmit nem vesztesz, csak egy folyton marcangoló gondolatot.

Finley

“Ahányszor olyasmit csináltam, amiről azt éreztem, hogy nem helyes, rövid úton ki is derült, hogy nem helyes.”

Mario Cuomo

“Minden pillanatban döntenünk kell. Hogyan ép?ted vagy rombolod az életed, hogyan beszélünk és gondolkodunk más emberekről tisztelettel vagy megalázóan. Te hogy döntesz ma?”

Gregg Braden

“A türelem is a cselekvés egy formája.”

Francois Auguste Rene Rodin

“Senki nem korlátozhatja a boldogságodat csak Te magad, mert benned az erő, hogy bármit megváltoztass az életedben, ami meg akarsz változtatni.”

Barbara DeAngelis

“A hit, a kilövőállás indítókulcsa.”

Denis Waitley

“Aki nem képes minden múltat feledve a pillanat küszöbére telepedni, aki nem tud egy ponton – mint a győzelem istennője – szédülés és félelem nélkül megállni, az sosem fogja megtudni, mi a boldogság.”

Friedrich Nietzsche

“Értéktelen volt az életem, amíg nem döntöttem úgy, hogy értékes vagyok.”

Kim Jeffery

“Az ember zokszó nélkül meghal a szabadságáért. De ha a gyerekei gyomrát az éhség kínozza, akkor odaadja a szabadságát is egy darab kenyérért, és azt mondja, hogy jó cserét csinált. […]

Eric Knight

“Mindenki, aki nagy dolgokat ért el az életben, nagyban gondolkodott, és elmozdíthatatlanul rászegezte a tekintetét, erre a néha már-már lehetetlenül magasnak tűnő célra.”

Orison Swett Marden