Menü

Dübörög a web2


Na akkor ismét újítottunk a disájnon. Nem tudom látszik-e, de nagyon web2-esek igyexünk lenni. Nem mondom, hogy nem lehetnénk még azabbak, de egyenlőre nekem így jó… Lassan majd akkor minden elem lecserélődik, átalakulódik. Sokat rajzolgattam a hétvégén, de összerakni csak most estére volt időm és így is mindjárt kel a nap mire végzek… Remélem azért nem csak nekem jön majd be megint az újszerű fiiling. :)

 

videóruum

 

Jöhetnek az észrevételek, javítások, további beszólások a sablonnal, a dizájnnal kapcsolatban, hogy még könnyebb legyen itt kalandozgatni… A múltkori iránymutatásaitokat igyekeztem megvalósítani, pl a videókat kiszedtem oldalról és egy oldalra raktam őket, amit  ezzela  gombal el is érhetsz…:

olvasósdi

Aztán külön lehet eljutni az újabb kezdeményezéshez, az olvasó szobába, az  gombbal.:

kontaktulás

Ezen kívül csináltam egy kontaktos oldalt is, ahová azok az elérhetőségeim vannak kitéve, amiken keresztül bármikor lehet engem zaklatni, kizárólag saját felelőségre… Ezzel a gombal tudsz odanézni:

archívum

Mindjárt a gomboktól elérhető mától az egész archívum, méghozzá ezzel a gombbal.  Itt kedvedre vájkálhatsz a múltamban, kereshetsz bizonyítékokat, amire csak akarsz…:

ninja gomb

Aztán simán elérhető az összes Ninjutsuval kapcsolatos tapasztalatom írásba vetése ezzel a gombbal: Ha megnyomod, jönnek a ninják…:

Rólam

Aztán ahogyan lennie kell, van egy gomb amit azoknak tettem ide, akik először jönnének ide, de még nem tudják miféle agyament baromnak az oldalára tévedtek, szóval ennek a gombnak a megnyomásával, agymenésem motívációi és bemutatkozásom tűnhet fel előtted, Vagyis az, amilyennek látszani szeretnék, vagyis amilyen képet szeretnék mutatni magamról… (Csak saját felelőségre)

home
Na meg persze a jó öreg vissza térés gomb:aminek a beüzemelésével visszatérsz az épp aktuális otthoni oldalra…:
rss olvasó

Na meg végül, de persze nem utolsó sorban ez a kütyü:  aminek a kattintásával feliratkozhatsz az rss olvasók hatalmas táborába…:

Amúgy megcsináltam ezeket a kis gyémántgombokat úgy is, mintha világítanának, mert eredetileg a terv úgy van, hogy mikor rá mész az egérrel, akkor ugye ezek kigyulladnak, csak nem találtam sehol olyan kódot, hogy miként lehet ezt kivitelezni. Ha te tudsz ilyen sort, akkor kérlek tudasd már velem is, had ragyogjanak ezek akis kék cuccok…

Még több átalakítási ötletem is van, de az első hullám, az mindenképpen ma este ömlött rá a világhálóra. (Csak az marad meg, aki úszni tud. :)

Minden segítséget, észrevételt szívesen várok…

Gouranga ;D