Menü

Earthlings – Földlakók


Earthlings - Földlakók

Születés napom alkalmából, nagyon szépen köszönöm a sok jókívánságot, amik jöttek sms-ben emilben, személyesen, vagy telefonon, skypon. (Nem is gondoltam, hogy ennyi mindenki fog nekem jót akarni egy napon egyszerre.) Itt mindjárt meg is emlékeznék, hogy blognak is volt szülinapja, mégpedig szeptember 9.-én, 18-15- kor múlt 3 éves a kicsikém, csak éppen elfelejtettem. De akkor most így ez egy duplán szülinapi bejegyzés.

Igazából nem gondolom, hogy egy ünnepelni való dolog lenne, hogy ismét meg kellett születnem ebben a világban, hiszen csak arra bizonyíték ez, hogy mennyire önző vagyok. De ha már van ez a szép szokás, akkor megemlékeznék róla.

Ilyenkor ugye szokás ajándékot is készíteni és arra gondoltam, hogy minden kedves idetévedőt megajándékoznék ezen a napon egy “egész estés” filmmel. A Film a valóságról, a kegyetlen igazságról szól. Igazából nem szeretnék senkitől semmilyen ajándékot kapni, csak egyetlen egyet, amivel igazán örömet tudsz szerezni nekem. Ha végignézed ezt a másfél órát, megérted és többet igyexel nem részt venni benne, sőt megmutatod a rokonaidnak, a barátaidnak, meg mindenki másnak akivel csak kapcsolatba kerülsz.Ez egy igazi szép ajándék volna…

A film címe: Earthlings , vagyis Földlakók. Angolul van, de van hozzá magyar felirat is.

, ,