Menü

Egy tiszta bhakta társaságából V


Kérés

Ezt a naplót azért írom, mert így minden nap el tudok látogatni egyre több házba ezen a bolygón, hogy megpróbáljam saját életem történeteivel, tapasztalataival átadni a Szent-nevet a Hare Krisna –mahamantrát, a Srimad Bhágavatam üzenetét az anyagi világban rekedt és végtelen szenvedésektől gyötrődő lélektársaimnak. (Akik közül magam is egy vagyok…)

Ha tetszik neked ez az oldal, a képek és a videók benne, vagy csak úgy valahogyan egyet értesz a céljainkkal és van pénzed meg kedved lefoglalni a Krisna-tudat világméretű terjesztésében, akkor nyugodtan adományozhatnál egy komolyabb alaplapot, meg pár Gb. Ramot-hozzá egy nagyobbacska processzorral, + akkor már egy monitort is, hogy folytathassuk a videós munkálatokat. Mert bizony szegény kis templomunk mindezt úgy néz ki, nem tudja finanszírozni. Szeptemberig gondolkodhatsz :), mert addigra lesz esedékes mindez.

Ez a számom: 06-20-37-37-849 ne habozz, hívj fel, ha bárminemű segítséget tudsz nyújtani ezzel kapcsolatban. 😉

 

Segítségedet előre is köszönöm…

 

Tartozás

 

Ezt a képet sok szeretettel küldöm Claudiának , aki barátnőivel csatlakozott hozzánk néhány örökreszóló pillanatra és aki már régóta nyaggat érte… Szóval sikerült megszerezni…

Design

Az új arculatot, sok szeretettel küldöm mindenkinek, aki néhanapján ide látogat… Amúgy a sablon folyamatos fejlesztés alatt áll egyenlőre a romániai bhakták kegyéből, és most már nem csúszik szét Mozzilla alatt sem… (elvileg 😉 )

Ha van valami észrevételed a designel kapcsolatban, akkor most itt a komment-részben nyugodtan beszúrhatod, mert több szem többet lát és minden vélemény számít… (;))

InfoSokk

Ma már kicsit sokk volt a tudásból, bevallom őszintén. Az elmúlt napok intenzív Krisna-tudatos képzése, amiben Bhaktividya Purna Swami kegyéből részesülhettem, betöltött minden egyes szabad memória egységet és ma már eléggé kínlódtam, hogy végig bírjam hallgatni a különféle kérdésekre adott válaszait.

Igazából annyi információ áramlott be, hogy csak na. :) Szerencsére nem fagyott le a winyóm, úgy mint szegény gépemé, akinél minimum alaplap csere fog következni, ha vissza érkeztünk a Páda-Yátráról, talán pont a te kegyedből, mert „elfüstölt”.

 

BVPS Eger 2007.

Download

 

 

 

Rádhe-Ráde!