Menü

Embernek lenni annyit tesz, kordában tartani a vágyainkat.


 

  Ez a számító gépek világa. Nem az enyém. Nem szeretem a számítógépeket. Egy ideig azt hittem, hogy de igen, mert megkönnyítik az életet. De aztán rájöttem, hogy ez is csak egy a sok hazugságból, amit az erősen fogyasztóinak nevezhető társadalom agymosói kósza elmémbe ültettek, és  egyáltalán nem igaz. Aki meg azt mondja, hogy ez nem így van, leegyszerűsítik a dolgokat, az meg a világ legostobább embere.

  Sajna mégis használni kell őket. Mert bár tudják azok is akik hitetlenek, hogy szar ez az egész ami felé tart a „civilizáció”, mégis mindenki ragaszkodik hozzá. Egy hatalmas nagy hazugság.

  Félre értés ne essék, nem a technológiai fejlődés ellen prédikátora bukkant itt most fel. Mert a fejlődés az jó, az kell. De nem bármi áron, és nem bármilyen irányba. Ha azért fejlődik valami, hogy Isten felé vigyen, akkor jó. De ha csak arra vagyunk képesek, hogy az amúgy is ki zsigerelt érzékeinket még mélyebben  elmerítsük élvezet illúziójának kútjában ahelyett, hogy az Isteni ige nektárjából kérnénk, akkor biza teljesen őrült dolog.

  Maga az anyagi világ is csak egy hazugság. (Azt hazudja, hogy te vagy a király.) De mi mlechák (húsevők faja) képesek vagyunk a hazugságot is hazugabbá tenni. Így készül el a Hazugság-hazugságban nevű létezés. Illúzió-illúzióban. Maya-Maya.  Virtuális valóság. Mert itt aztán tényleg bármit meg tehet bárki. Csak a gombokat kell a helyes sorrendben a megfelelő időzítéssel lenyomkodni.

  Szóval most már olyan is van, hogy valaki egy asztalnál ülve bűnöz, gyógyít, ad-vesz, stb. bármit. Igazából nem csinál semmit, csak amúgy „virtuálisan”.

  Vannak akik nem fogadják el, hogy ők lelkek és igazából amit a testen, az érzékszerveiken keresztül tapasztalnak az csupán illúzió. Nem fogadják el, hogy a lélek örök, születetlen, halhatatlan, mindig boldog és Isten szolgája. De ha a testel valaki a számítógépen keresztül csinál valamit, akkor azt elfogadják valóságnak. (Pedig aztán nem is történik semmi.)

  Leültetnek valakit 25évre azért, mert gombokat nyomkod egy dobozon?

  Imádnak valakit azért, mert gombokat nyomkod egy dobozon?

  Valaki híres azért, mert gombokat nyomkod egy dobozon?

  Valakinek nyomorult lesz az élete azért, mert gombokat nyomkod egy dobozon?

  Egy ember megbélyegeznek, egy másikat felmagasztalnak azért, mert gombokat nyomkod egy dobozon?

  Hát mi történik itt?-?

  Mikor értik meg már végre nyomorult lakói a földnek, hogy még ezt a szeméttelep internetet is Isten adta. Mert volt egy ilyen közös vágyunk. Lehetne ez a dolog is szép, de ha valaki valamiből ki akarja hagyni Istent, akkor az a valami már gondolat formájában is bűn. Mikor hallják meg végre a népek, hogy embernek lenni annyit tesz, kontrollálni a vágyakat ?

  Mikor tanítják végre majd ezeket a dolgokat, a valódi értékeket önmegvalósított személyek az iskolákban?

  Minden képen kell egy hatalmas háború ennek a világnak, hogy észhez térjen végre?

  Vagy még idejében rá ébred az emberiség, hogy Isten Szent Nevének közös éneklése az, ami megmenthet mindannyiunkat?

  Meddig fognak még egymáshoz úgy szólni, hogy én ez vagyok és ezért engem ez illet, de te meg az vagy neked ezért az jár?

  Van rá esély, hogy le tegyük minden elképzelésünket és közösen együtt dicsőítsük az Urat?

  A Seregek Urát.

  Mert van egy jóslat, ami szerint mindenhol énekelni fogják. Minden faluban, minden városban, minden folyónak a partján…

  Csak az idő választ el tőle bennünket.

  És hogy mennyi ez az idő?

  Az csak tőled függ.

  Ha most azonnal elkezded, akkor csak egy pillanat.

  De ha még gondolkodsz rajta, akkor lehet akár ezer év.

  Mert vannak dolgok, amit senki sem tehet meg helyettünk.

  Jézus Krisztus a világ megváltója. Csak így hívják őt. Meg halt a bűneinkért, hogy megváltson bennünket. Adott egy lehetőséget, mert nagyon kegyes volt hozzánk elesett bűnös lelkekhez, hogy ne kelljen oly sokat szenvednünk bűneink visszahatásaitól. Kb. 2000év kellett hozzá, hogy üzenete eljusson hozzánk. (Hiszen mi most élünk 2000 évvel utána.) 

  Azok az emberek közül akik akkor találkozhattak vele csak nagyon kevesen kezdték el követni. Sőt tanítványait halála után üldözték és lemészárolták. De semmi sem pusztíthatta el hírnevét, mert Krisna bhaktája volt. Ezért hallhatunk róla még napjainkban is.

  Hiszek benne, hogy Srila Prabhupáda üzenetének, amit elhozott nekünk Jézus Krisztus materialista követőinek, nem kell ennyi idő.

  Mert akár már most is elkezdheted az énekelését az Úr Szent Nevének:

 

Hare krisna Hare Krisna

Krisna Krisna Hare Hare

Hare Ráma Hare Ráma

Ráma Ráma Hare Hare

 

GOURANGA!!!