Menü

És te készen állsz?


Nézegetem FaceBookon az ismerőseim profiljait, fényképeit, élményeit, szerelmeit, csalódásait, új munkájukat, barátaikat, életüket. Aztán mindig csak arra gondolok, hogy milyen kevesen vannak azzal tisztában, hogy milyen világban is élünk valójában.

A legtöbb ember 99% nem fogja fel, hogy ez a fogyasztói nemiszerv nyalogató társadalom, ahol prostituáltakat csinálunk a saját lányainkból azzal, hogy mások feleségére fáj a fogunk, igazából csak egy illúzió.

A legtöbb ember azt gondolja, hogy a plázák és diszkók, meg lakóparkok idillje örökké tartani fog, hiszen béke van, béke lesz mert egyszerűen velünk nem történhet meg az amiről csak a tévében van szó.

Emlékszem pár éve (1999) a szomszédban háború volt. És azok akiket megtámadtak nem gondolták, hogy ez lesz velük, hanem ők is csak élték a kis életüket ugyan úgy mint ahogyan itt most mindenki. Aztán egyik nap a szomszéd faluból átjöttek a többiek és lelőttek mindenkit.  Csak úgy hívják ezt, hogy etnikai tisztogatás.

Mi magyarok csúcson 10 millióan vagyunk. Ha ez mind Férfi, és mind harcos lenne, akkor is nagyon kevés egy kína, vagy Indiához képest. De ennek a fele öreg, meg nő, annak a fele meg gyerek. És azok akik fegyverforgatásra alkalmasak lennének, azok meg nem tanulták ki, hogy készen álljanak megvédeni a családjukat. Mert igazából nincsenek is manapság családjaink…

Pár napja Kadhafi felvételről üzent a Tripoliban összegyűlt mintegy 100 ezres tömegnek. A líbiai ezredes arra sürgette a NATO-t, hogy hagyjon fel a légicsapásokkal, különben fegyveresei sáskaként fogják ellepni Európát. És meggyőződésem, ha a Nato abba is hagyja a bombázást, előbb vagy utóbb valami indokkal, valaki át fog jönni és ismét háború lesz.

A NATO szerint a líbiai kormányerők időközben továbbra is tüzérségi tűz alatt tartják Miszrátát, egy líbiai tévé pedig arról számolt be, hogy civilek haltak meg egy NATO támadásban al-Dzsufrában.

Csutka Hangerőn az igazi XDDDD