Menü

Fesztiválózsdi


– 
 
Itt még mit se sejtek, no de aztán:

  Szétcsúsztam, mint mikor még nyomtam a rokit. Pedig nemittam, nemszereztem. Csak kint laktam pár napot a Hegyalja fesztiválon , mert vigyáztam a vadi új óriás Gourangás lufinkra (fantasztikus látvány, főleg este, mikor világít), meg a tempisátorra.

 

  Szóval hiába a tiszta élet, ha olyan emberek társaságát élvezheti az ember, akik közben meg készen vannak körülötte, de komolyabban. Reggelente másnapos voltam, szédültem, meg zsibbadt az agyam, mintha egész este dorbézoltam volna. Pedig nem is. Aztán persze egy reggeli, nagyon brahminikus, kajakra hideg zuhany a többi fesztivállakó nektári társaságában, már kirántott ebből az alacsonyabb szintű létformából, de kb. ez történt minden nap. Napközben bhajan (Sátorelőtt üldögélős hangulatban),

 

  Este meg féléber alvás kis fakardocskám társaságában a koncertek után, mikor ha ugyan csend nem is de viszonylagos, fesztiváli állapotokhoz képest nyugodt körülmények teremtődtek. Az első icaka még megpróbáltam erőfeszítést tenni, hogy ne vizelgessék meg rókázgassák körbe a templom oldalát, meg ne ott mögötte éljenek már nemi életet, de aztán csak beláttam, hogy széllel szembe nem érdemes…, és inkább csak a sátoron belül lévő dolgokra húztam be érzékeim csápjait. Elfogadtam, hogy most a pokolban nyitott templomunkra vigyázhatok, ahol napi 1000adag ételt osztunk ki mindenféle népeknek, akik éhesek és enni kérnek, és ahol beszélünk Krisnáról azoknak, akik Őt keresik (Szóval bárkinek.)  :)

  Mindez ez kicsit sem  panasz, csak nagyon ez történt…  (Legalábbis abból a szögből, ahonnan én néztem. )

  Holnap után meg irány a Balatone fesztivál . Az is hasonló lesz, talán annyi különbséggel, hogy mivel a Balcsipartján fog történni, valószínűleg még kevesebb ruha lesz az embereken, és még durvábban fogják próbálni élvezni az illuzórikus, pár nap alatt tovatűnő anyagi energiát, hogy utána „bálkirálynőből és istencsászárból” vissza vedlődhessenek egyszerű hétköznapi gyári rabszolgává… (Tisztelet a kivételnek)

  Ha ott leszel, keress meg az India színpadnál bátran. Ahogy így előre kinéz, ott leszek éjjel-nappal…

 

:) Ezt NEKED! :)

 

GOURANGA!