Menü

Film ajánló: A Sziget


Asziget

A földet súlyos vírus katasztrófák után, csak néhány túlélő lakja. Egy különleges toronyban élnek, szigorú szabályok szerint. Mind fehér ruhákban járnak, kivéve az őröket és vezetőket, akik vigyáznak rájuk, mert ők feketében. Szigorúan ellenőrzik az egészségi állapotukat és egészségesen tartják a túlélőket. A világon, csak egy fertőzetlen hely maradt. Egy sziget, ahová azonban a túlnépesedés elkerülése végett, mindig csak egy-egy szerencsés nyertes juthat el egy sorsolás eredménye képen.

Na így élnek évek óta a Fehér ruhások, akiknek nincs is nevük, csak egy szánjuk és egy kódjuk.

Aztán egy nap az egyikőjük el kezd gondolkodni, sőt keresni kutatni a kérdések után, válaszokra várva, amivel felbolydítja a csodaváró kis közösség életét, hogy leleplezzen egy olyan összeesküvést, mely béklyóba fogja mindőjük életét.

A film lehet társadalom kritika, vallás kritika, szólhat emberekről, érzésekről, férfiakról és nőkről. Lehet akció, dráma, sci-fi akármi. Nekem nagyon tetszett. Ezért ajánlom neked is. Magyar trailert nem találtam bocsesz. De ha megnéznéd online, itt találsz linkeket a magyar nyelvű verzióhoz

,