Menü

FŐÁLLÁSÚ ANGYALNAK JELENTKEZEM


A Vodafon Főállású Angyalokat keres. Gondoltam jelentkezem. Arról szól a téma, hogy csinálni kellett egy kis bemutatót, blog, honlap, vagy videó formájában, és abban bemutatni, hogy ha esetleg felvesznek (egész jó fizetésért) akkor melyik alapítvány színeiben, milyen tevékenységet folytatnék, mint hivatásos angyal.

Aztán tegnap megint voltam Az Aranykor Alapítvánnyal a Nevelő intézetben a Menyecske utcában, ahol felvettük az egész programot. Én meg ebből vágtam össze a más félperces kis bemutatkozót. Mert hát az lenne a terv, hogy a beküldött projektekből 3-at kiválasztanak (első körben 20-at, de végül csak hármat) és azokat finanszírozzák, hogy valóra váljanak. Én meg gondoltam szívesen elmennék mantra meditációt gyakorolni a gyerekekkel, hiszen ez jó nekik, nekem és a társadalomnak is. Sőt talán ez a legjobb amit csak tehetek.

És akkor itt kérném a segítségedet:

A Facebookon kell rá kattintanod a projektemre, hogy tetszik, az ő oldaluk rajongója ként. Vagyis lájkolnod (Rá kattintani a tetszikre) kell a projektemet, hogy érvényes legyen (Meg kell legalább két támogató hozzászólás a kommentekben.. De ehhez a Vodafon Felelőség vállalás oldalt is be kell magadnak kattintanod a lap tetején, mert csak azoknak a lájkolása érvényes a projekteknél, akik a vodának is a lájkolói. (Ez a szabály) Ezért arra kérnélek, hogy kattints rá és támogasd.

(Ha nem működne, akkor emg kell lefelé keresni az arcommal ellátott üzenőfalas bejegyzésüket…)

Ja és a Határidő egy kicsit szoro, mert én csak tegnap hallottam róla, de már egy idelye meghírdették. ÉS Junius 4.-e a határidő, szóval addig minél több kommentet meg szavazatot kell gyűjteni a facebook oldalán. Úgyhogy kérlek ne itt kommentelj, hanem ott…. THX.

IDE KATTINCs!