Menü

Govinda Swami bhajan. (Háttér zene az élethez. :)


Kazahsztánban a kormány utasítására a Rendőrség lebuldózerolta a Krisnahívő közösség házait

Govinda Swami ha úgy tetszik a Krisnások csalogánya, Orosz országban járt. Megosztotta ami a szívében van  az emberekkel és valaki meg felvette videóra és feltette a mától kedvenc videó oldalamra a http://rutube.ru/ -ra. Ahogy kiveszem ez az orosz Youtube. Ruszkiktól, Ruszkiknak, Ruszkiul. De a bhajan az valami gyönyörű. csak úgy meghallgatni, vagy háttérzenének az élethez.

Külön felhívnám a figyelmet az élőzenés, élő és teljesen profi szinten játszó zenészek együttműködésére, akik amúgy Kazahsztáni bhakták. Elég sok mindenen mentek át az utóbbi időben, hiszen a kazah kormány el akarta venni az ottani közösség"Krisna-völgyét". Házakat romboltak le és sok más szemétséggel próbálkoztak. De ezek az emberek a végsőkig kiálltal a hitükért, hiszen érzik az élet nem tud olyan dolgot hozni, amit a szent név éneklésével ne lehetne legyőzni.

Hallgasd meg:

 

Minél több megpróbáltatáson megy át egy ember és mégis ezen az ösvényen marad, annál közelebb kerül Krisnához. Hiszen ezek a megpróbáltatások nem véletlenül jönnek, hanem csak Krisna küldi őket, és azért, hogy valahogyan arra késztessen bennünket, hogy Nála, az Ő szent nevénél vegyünk menedéket és ne az anyagi energiánál.Amikor ilyen bhaktákkal énekelhetem együtt a  mahamantrát mindig arra gondolok, hogy azok a megpróbáltatások amiken nekem kell keresztül menni, eltörpülnek az övék mellett…

Gauranga