Menü

Gyere és Robbantsd fel velem a márvány templomot, ápr.28-án


Több titkos akcióban vettünk részt a Mantra Kommandóval az elmúlt időszakban, de a tél többnyire azzal telt, hogy meghúztuk magunkat. A SambandhaMantraCommando most viszont egy nagyszabású akcióra készül. Mint tudod a Mantráknak különleges ereje van, és amikor közösen együtt énekeljük őket, akkor mindez összeadódik. Ezen ősi Transzcendentális mantrák együtt vibrálásával garantáltan kirobbanhatsz abból, amiben éppen vagy. Nincs olyan ember, aki képes lenne egy ilyen esemény közelében közömbös maradni.

Pár éve építettem egy Márvány templomot az Istenkének, méghozzá Csillaghegyen. Azóta szeretnénk a Mantra Commandóval felrobbantani ezt a helyet. És most úgy néz ki, hogy elérkezett az idő, mert egy gyertyafényes Bhajan est keretein belül, együtt fogunk végrehajtani egy különleges akciót, amilyen még nem volt ebben az Univerzumban.

Szóval sok szeretettel várunk:

Mikor?

2012.04.28.

Szombat

18:00-21:00

Hol?

Csillaghegy. III.ker. Lehel u. 15-17. Indiai Kultúrális központ.

(A csillaghegyi HÉV-vel juthatsz el a legegyszerűbben, és onnan 3 perc séta

A Lélek újból és újból megszületéséről, mint ahogy a tavasz újra és újra kivirágzásáról fogunk beszélgetni.

Valamint Ősi Védikus mantrák Vibrálásával, melyet tradicionális és modern hangszereken fogunk kísérni zenei aláfestéssel, fogjuk segíteni lelkünket, hogy el tudja fogadni az életünkben újonnan megszülető dolgokat. Gyere el és legyél velünk ebben a különleges tavaszköszöntő zenés közös meditációban.

A SamBandha MantrCommando várható felállása:

-Horváth Ádám Kisordas (a harciszerzi) harmónium, ének

-BankeeBihari Dasa Caratal, vokál

-MadhuKanta dasa Caratal, vokál

-Jitendriya dasa, Mridanaga (Indiai tradicionális két fenekű dob), vokál, ének

-Rájahamsa dasa, Kahon (Egy modern, rendkívül kreatív dob), vokál

-Kamsari dasa hegedű, vokál

-Warren, Ausztrália, didgeridoo

-Balázs Gergely hegedű művész, hegedű, vokál

+

Te, vagy egy kedves ismerősöd, aki hozza a hangszerét és szívesen kapcsolódik hozzánk, mivel ez egy örömzenélős, együtt lévős mulatság lesz.

+Különleges Meglepetés:

Az est folyamán Lelki tanítómesterem, Srila Sivaráma Swami Maharája, akitól a Mantra Diksát, a mantra a vatást kaptam, is részt vesz a Közös mantrázásban.

Mit kapsz, ha eljössz:

Stresszoldás, energetizálás, harmónia-kezelés, transzcendentális hangvibráció, mely megrezegteti a lelked, béke, szeretet, utazás egy másik dimenzióba, dinamikus, aktív meditáció, ritmus és készségfejlesztés, kommunikációs és szorongás oldó tréning…

Milyen lesz, mit fogunk csinálni?

Együtt, közösen fogunk meditálni, befogadni az örök változást és megújulást, ami tavasszal bekövetkezik minden ember életében. Az Ősi mantrák erejét hívjuk segítségül, hogy elengedjünk mindent, ami bánt, zavar bennünket. Együtt utazunk el a jelenbe, és akkor és ott, semmi más nem lesz, csak maga az élmény, a kapcsolat. (SamBanda, azt jelenti, hogy kapcsolat)

Mennyibe kerül?

Amennyibe szokott. Az estre el kell hoznod magad, az egész tudatodat, meg jókedvedet. Meg amennyit még ezeken felül jó szívvel tudsz adni. Vagyis a belépő adomány jellegű, csak az a feltétele, hogy jó szívvel add…

Hogy tudok részt venni/jelentkezni?

Egész egyszerűen csak el kell jönnöd. De ha megadod itt a neved és az emiled, akkor megköszönjük neked, hogy így jelzed, hogy te is ott leszel, hogy tudjuk hány főre számíthatunk, mert a Központ egy kis rózsavizes limonádéval (Már csak ezért megéri eljönni, meg halavával (Indiai édesség specialitás) kedveskedne a résztvevőknek.

Ezenkívül az est hanganyagát felvesszük, és ahogy szoktuk közkinccsé tesszük, vagyis feltöltjük egy tárhelyre, és ennek a linkjét is el tudjuk küldeni neked emilben a rendezvény után, hogy ha jól érzed magad, akkor simán újra át tudd élni ezt az élményt.


Név: *
Email: *
ha hozol hangszert:
ennyi vendéget hozok:

 

sambandha