Menü

Gyere Velem Békésen Tüntetni a parlamenthez az új egyházi törvény ellen


Már régóta hallom, hogy így az új egyházügyi törvény, meg úgy az új egyházügyi törvény, de igazából nem nagyon érdekelt a dolog, hiszen semmi közöm hivatalosan egy egyházhoz sem, így nekem azt gondoltam, hogy nem számít, hogy egy közösség egyháznak számít-e vagy nem.

Aztán a minap kiderült, hogy bizony nagy kedvenc helyem, Krisna-Völgy Január elsejével kérdéses tulajdoni helyzetbe kerül, mivel ott minden az egyház nevére van írva, ami ugye 2010 január 1-től nem lesz egyház, így igazából nem lehet a nevén föld. Ebből következően a tisztázatlan jogi viszony miatt úgy néz ki, hogy a földek tulajdonjoga az államra szállhat, aki alig várja, hogy nem is tudom mit csinálhasson.

És ha Ksatryának nem is vagyok igazi Ksatrya, ha már harcművészetet oktatok, kötelességem kimenni erre a tüntetésre, hiszen ez harc lesz a vallásos elvekért. És harcolni nincs semmi másért értelme. Mert itt nem arról van szó, hogy mit akar Isten hanem arról, hogy mit engedünk abból, amit Isten szeretne. Meglátásom szerint ennek a törvénynek a működése és érvénybe lépése igaz, hogy nem tűnik túl durvának, de egy olyan dominót, lavinát indít el, aminek a következményei elég súlyosak lehetnek nem csak az én, hanem bármelyik Magyar család jövőbeni életére.

Pl:  Kérdésessé válik a Főiskola működése is ahová járok, mivel ebben a pillanatban ugye ezt is az egyház működteti, mint egyház, és akkor a többi kisvallásról nem is beszéltünk még…

Írtam alá már Buddhisták pedícióját, hogy nem értek egyet az új törvénnyel, voltam mindenféle vallásközi megbeszélésen is ezügyben, de most a Krisnások találták ki a legjobbat. 13-án 14:00-tól a Parlamenthez megyünk és békésen tüntetünk. természetesen lesz zene, tánc meg édességosztás is, ahogy értesültem a dologról. De ők sokkal komolyabban is el tudják mondani, hogy miért van ott rád akkor szükség, úgyhogy olvasd el az oldalukat:

Itt mindent szépen elmondanak, meg leírnak, és van egy online petíció is, amit légyszi írj már alá te is:
http://www.krisna.hu/#2

Lelki tanítómesterem ezt mondja a témában:

És ezeken a helyeken pedig más újságok foglalkoznak még a témával:

http://index.hu/belfold/2011/12/04/ekkora_pofonra_nem_szamitottak_a_krisnasok/

http://hirszerzo.hu/nyuzsi/2011/12/4/A_Krisnavolgyet_is_tonkrevaghatja_az_egyhaz_