Menü

Gyors vagyok? Vagy mi a szösz?


securityNem is olyan régen egy marketing konferencia középső szünetében, amit egy nagy bevásárló központ egyik konferencia termében tartottak meg, le libbentem a boltba, hogy vegyek egy gyümölcslevet. (Mert annyiba kerül egy liter a boltba, mint 3 deci a kávézóba…)

Aztán ahogy jövök el a pénztártól a folyosón, szalad  meg kiabál utána négy húsosabb biztonsági őr, hogy "hé te ott ájjá  csak meg"

El játszottam a gondolattal, hogy futásnak eredek, de végül  kedvesen megálltam. Felmértem a szitut, hogy melyiknek hova is kéne mennie az elsőnek és milyen sorrendben, hogy kereket tudjak oldani, ha esetleg akciózni akarnának, és lehet, hogy beérezték, mert másfél méternél nem jött  közelebb egyik sem. Persze azért így is a négy oldalamra álltak, de lett volna helyem bőven a foghíjas körön kívülre kerülni.

A kis köpcös első, nem teketóriázott, egyből nekem vágta, hogy az ott a zsebemben bizony nem az én pénztárcám…

Én meg elcsodálkoztam, hogy hát akkor vajon kié? És elkezdtem belőle előszedni a fényképes igazolványokat, hogy megmutassam mennyire hasonlítanak rám, meg hogy akkor lehet mégis csak az enyém.

Erre némi zavarral az arcán, tanácstalanul néz a hátam mögött lévőre, hogy "Hát ez az ő tárcája" Mire a négyből egyetlen nő, aki természetesen a hátam mögött állt, mentegetőzve mondja, hogy de-hát olyan gyorsan vette fel…

Erre eszembe ötlött, hogy csak úgy átviharzottam a bolton és az egyik sornál tényleg kicsúszott a tárcám és fel is vettem…

De akkor majd legközelebb megpróbálom lassabban… :)

Sokkal lassabban ;D

Gauranga