Menü

Hamarosan robbantunk.


Egy kicsiny, de annál jobban kiképzett elit egységgel dolgozok már együtt egy jó ideje. Az egység tagjai egyenlőre maradjanak inkognitóban, de minden képen el kell ismernem a munkájukat, mert nagyon ügyesek. Egy nagy robbantásra készülünk, vagy legalább egy kicsit az állóvíz felkavarására.

Eddig teljes titokban működött az egység és a sebészeti precizitással végrehajtott akciók gyümölcse lassan beérik.
 
haribol.hu
 
Egy egészen új oldalt sikerült elkészítenünk, és épp az utolsó simításokat végezzük a béta verzión, ahol aztán lesz minden ami Krisna-tudattal csak kapcsolatban van. Eleinte hobbi szinten csináltuk, de aztán mióta nem dolgozok hivatalosan munkahelyen, azóta egy az egyben ezt csinálom, lassan már 2 hete. A haribol.hu címen fog futni a cucc, ahol jelenleg még a Budapesti templom statikus bemutatkozó oldalát találod, és ha minden jól megy jövő hét végefelé már futni fog az eddig csak számunkra elérhető és tesztverzió, teljes sávszélességen.
 
Rengeteg újdonságot fogsz rajta megtalálni, mivel a meglátásunk szerint ez egy jócskán hiánypótló oldal lesz azoknak akik ismerkednének, vagy ismerik és gyakorolják a Krisna-tudatot…
 
Add a kegyed, hogy gond nélkül robbanjon a téma… :)
 
Gauranga
HarciSzerzWebTEAM