Menü

Harciszerzi Pályázat


Sok dolog van amit köszönhetek a harciszerzi.hu-nak, nektek olvasóknak, és remélem ez kölcsönös, én is tudok olyan dolgokkal szolgálni aminek hasznát veszitek a hétköznapi életben, hogy jobbá tegyétek magatok, mások életét. Igazából én is ezen vagyok, több se kevesebb sikerrel.Éppen ezért, egy pályázatot szeretnék hirdetni.

Vannak akik szerint nagyszájú, vannak akik szerint nagyképű, vannak akik szerint ijesztő, vannak akik szerint fergeteges, meg lehengerlő, meg feltöltődős ez a blog. Szóval ahogy annak már csak lennie kell, megosztjuk a közvéleményt. És főleg most, mert akkor megint jön a karácsonyi szünet, amikor is kissé elviharoznék a Blogírás kusza világából.

Ezért átengedném a gyeplőt szokás szerint az évnek ebben a szakaszában. Ha van valami amit szeretnél megosztani a nagy világgal, akkor itt a lehetőség. Csak meg kell írnod és elküldened nekem a harciszerzi@gmail.com címre.

De miről írjak?

Három fő kategóriában várom az írásaitokat.:

1. Ha van valami történeted, érzésed gondolatod, ami szerinted simán bele illik a harciszerzi  témájába, és szerinted jó, ha többen is elolvassák, akkor írd le. A Blog a Krisna és Ninjutsu, edzés minden pillanatban alcímet viseli, de elég szerte ágazó témákat érintek azt hiszem, de mindegyikből igyekszem leszűrni a tanulságot.

2. Ha már olvasod egy ideje a harciszerzi.hu-t, akkor írd meg, hogy Mióta olvasod? Miért olvasod? Mit tanultál belőle? Miért ajánlanád másoknak? Az sem baj, ha már írtál ilyet és kiraktam, mert ugye egy év biztos el telt a legutóbbi ilyen akció óta, szóval biztos változott valami. Ha elkezdtél te is blogot írni és esetleg ebben egy kicsit inspirált téged ez a blog, akkor ez egy jó bemutatkozás lehet neked is, meg a Blogodnak.

3. És a kedvencem a Kritika kategória. Sokáig gondolkodtam, hogy legyen-e. De hát annyi mindenkinek keserítem meg az életét, hogy biztos vannak olyanok akik szeretnének valami bölcs és tanulságos ötlettel elő állni, hogy miként javítsunk a minőségen, milyen tartalmakat várnának el, vagy akármi más. Tudom, hogy vannak olyanok akik álnéven beírogattak mindenféléket és kicsit fáj nekik, ahogy elrendeztem ezeket a dolgokat. Most elég tételt lehet venni, meg lehet írni, hogy milyen legalja is vagyok valójában. Meg fog jelenni. Természetesen főleg ez az utolsó kategória, csak arcal és névvel vállalva működik. Az álnéven beszólogatós ugatósakkal továbbra sem vagyok hajlandó érdemben foglalkozni…

Mik a feltételek, ki nevezhet?

Bárki nevezhet. A három kategória mindegyikét minél hamarább be kell küldened, vagyis december 25-ig legkésőbb, és akkor meg fog jelenni a cucc még idén, vagy a jövő évre csúsztatva. Valamint kell hozzá küldened egy képet, ha lehet magadról, és nem baj, ha küldesz egyet csak úgy az írásod mondanivalójához is, hogy jól nézzen ki a blogon.

Pozitív dolgokat természetesen álnéven szereplő emberektől is felteszünk, a negatív dolgokat sajnos csak arc és név vállalásával. :)

Mit lehet nyerni?

A pályázat két kategóriában lesz díjazva. Az egyiknél én leszek a zsűri, vagyis amelyiket a legjobbnak ítélem, az lesz az egyik győztes, a másik pedig a legtöbb Facebook like-ot kapott bejegyzés lesz.

A díjak pedig egy egy éves Harciszerzi Tudatos klubbtagság lesz (Hamarosan jelentkezem a részletekkel) melynek keretein belül kedvezményesen részt lehet venni a többféle oktatáson amit indítani fogunk, valamint egy ajándék harciszerzi póló, amit a nyárra tervezek elkészíteni. Valamint el juttatom az összes összegyűjtött zenémet amit az évek folyamán mp3-ban sikerült begyűjtenem. (Csupa feltöltős, meg meditálós, meg életfigyelős számok…)

Valamint az is egy díj, hogy minden nap kb 800-900 ember néz be ide a stat alapján, szóval ennyien fogják látni amit írtál…

Természetesen lehet csak úgy is írni simán, hogy valaki nem akar részt venni a pályázaton, vagy nem azért ír, mert azt akarja, hogy őt is szavazzák, hanem csak úgy jó szívből. Az ilyen cikkeknél természetesen kiírjuk, hogy ez egy ilyen jószívű bejegyzés és írója nem azért írta, hogy bármiféle díjat megnyerjen…

hajrá!