Menü

Harciszerzi tartja a lépést a világgal. Te se maradj le!


Kedves Harciszerzi olvasó!

Köszönöm Neked, hogy idelátogatsz!

Nagyon szeretném megköszönni, hogy ide látogatsz nap mint nap. Mert igazából ez a blog nem csak tőlem egy blog, hanem az olvasóktól és a hozzászólásoktól is. Eredetileg ugye azért kezdtem el írni, mert rühellek magamról beszélni, meg sztorizgatni sok embernek, főleg, ha ugyan azokat a történeteket kéne elmesélnem a sok-sok barátomnak, ismerősömnek, rokonaimnak stb. Ezért inkább elkezdtem leírogatni őket, aztán megadom a blogom címét, hogy ha valaki kíváncsi rám, szerintem abból ami itt van egészen jól át megyek. Na persze egy olyan embernek aki képes elolvasni az írásaimat és azokat úgy érteni, ahogy leírtam és nem az épp aktuális lelkiállapotához képest hozzáfaragni a mondani valót…

harciszerzi.hu

Nagy örömmel értesítelek, hogy saját url címe lett a blognak, vagyis egy pár napja már csak simán harciszerzi.hu a blog. Persze elérhető a freeblogos cím is, hiszen nem költöztünk áét, mert freeblognál bőven jól elvagyunk, de ezentúl így egyszerűbb lesz szerintem az élet.

facebook

harciszerzi.hu blog a facebookon is

Valamint lett egy Facebookos harciszerzi olvasói oldal is, ami igazából azért is jó, mert így én is tudom akkor majd, hogy kik azok akik mondjuk szívesen és félelem nélkül olvasgatják a gondolataimat, mindenféle fenntartás nélkül. Sőt ezt vállalni is merik ilyen nyíltan. Kattints ide a facebookos harciszerzi oldalhoz.

Tetszik/Nem tetszik

Aztán egy új magyar fejlesztést is kiprószilunk így közösen, méghozzá a not-like alkalmazást, amit minden blogbejegyzés után használhatsz. Vagyis úgy működik, hogy ha tetszik a bejegyzés, akkor csak kattintasz egy tetsziket, és akkor megjeleni k a ki facebookos profilképed a bejegyzés alatt, hogy te ezzel bizony egyet értesz, sőt, ebben az esetben megjelenik a facebook üzenő faladon is ezzel párhuzamosan, hogy te bizony lájkolod ezt a bejegyzést. Ezzel ugye nagyon le egyszerűsítjük a dolgokat, mert nem kell linkeket másolgatnod, meg miegymás, hanem csupán azzal, hogy „lájkolod” a bejegyzést, egyből meg is osztottad. Ez a gomb egyébként arra is tök jó, hogy nem kell ilyenféle egyszavas kis hozzászólásokat írnod, hogy király, meg tetszik, hanem egészen egyszerűen csak jelezheted egy kattintással, hogy ez neked ott volt.

És a Not-like alkalmazás másik nagyszerű tulajdonsága, hogy ha nem bírod a bejegyzést és a tartalmát, sőt kajakra ellene vagy, akkor a nem tetszik kis piros ikonra kattintva (ököl lefelé) jelezheted ezt is. Ebben az esetben természetesen szintén megjelenik a kis képed, hogy neked ez nem tetszik. szóval azok akik álnéven szeretnek beszólogatni megint csak nem lettek előbbre, de ha valakinek már nagyon a csőrében van az egész blog, akkor nyugodtan lehet tömegesen –„Nemtetszikezni”. És a másik nagyon fontos, hogy ugye akkor így van lehetőség az ellenpropagálóknak is ellen propagálni és akkor ha kiteszik a profiljukban a cikket, ami nem tetszik nekik, akkor ott kedvükre fejtegethetik az okosságaikat.

Na persze a csimbók emberek nem fognak ennek annyira örülni, mert hát az a tapasztalatom, hogy arccal névvel senki sem mer ugatni (rajtam kívül). De ezentúl már erről sem kell beszélgetnem velük, hanem ezentúl ha ebbe az irányba terelődnek a kommenteknél a beszélgetések, hogy ugyan miért is vannak azok a házi szabályok amik vannak, akkor tudom linkelni ezt a bejegyzést és tudok mutatni a kedves okos tojásnak egy másik alternatívát arra, hogy elmondhassa a véleményét. De a jövőben sem szeretném a kakcsi dobálást itt engedni idebent.

Szóval próbáld ki a gombot, és „lájkold” ezt a  bejegyzést első ek, ha bírod ahogy igyekszem tartani a ritmust a világgal. :)