Menü

Harciszerzi Tudatos tanfolyam


harciszerzi tudatos tanfolyam

Név : *
Email : *

Mit is kapok akkor pontosan?

Néhány év után újra indul a Tudatos tanfolyam. Mivel azok akik elvégezték, kipróbálták, nagyon pozitív véleménnyel voltak róla, sőt várták a folytatást, így igyekeztem rajt lenni az ügyön. Nem volt túl sok önbizalmam ezzel a dologgal kapcsolatban, de azok az ismerőseim akik kipróbálták, sokat bátorítottak a folytatásra, hiszen azt mondták, hogy nagyon sokat segített az ő életükben is az a komplett gondolat és feladat gyűjtemény amit össze állítottam első körben.

Miért csináltad a tudatos tanfolyamot?

Annyi embernek olvastam már a gondolatait és annyi ember kusza világába nyertem már betekintést, hogy gondoltam készítek egy teljesen egyszerű, alap feladatsort a tudatosság fejlesztésének első lépéseihez. Amire szerintem azért van szükség, mert ha az ember nem az első lépcsőfokról indul, akkor könnyen nyakát törheti, ha a magasabb emeletek felé tör. De minek úgy rohanni? A lélek örök, nekünk csak türelmesen meg kell ismernünk a tudást, lépcsőről lépcsőre.

Miben segít nekem a tudatos tanfolyam első része?

A Tudatos tanfolyam igazából első lépésként abban segít egy egyhónapos kis ciklussal, hogy rendezzük életünk kapcsolatait, azokat amiken már túl vagyunk, azokat amikben éppen benne vagyunk és azokat amik majd elkövetkeznek a jövőben. Ez azért fontos, mert általában a másokhoz való viszonyunk határozza meg a lelki állapotunkat, így nem árt, ha rendezett, harmonikus,  és egészséges, emberi kapcsolataink vannak.

Kinek ajánlod?

Azt hiszem azoknak elsősorban akik valódi megoldásokat szeretnének a problémáikra, legyenek azok épp bármilyen méretűek és bárhonnan fakadóak. Ha azt akarjuk, hogy rend legyen az életünkben, akkor először magunkba kell rendet rakni, és akkor ez utána szépen lassan megjelenik kívül is, körülöttünk. Azoknak ajánlom, akik nem félnek az igazságtól, főleg azoktól az igazságoktól, amik róluk húzzák le a leplet és készen állnak arra, hogy bátran szembe nézzenek valódi önmagukkal.

Kinek nem ajánlod!

Nem ajánlom semmi képen azoknak akik egy rózsaszín álom világban szeretnek, vagy szeretnének élni és azt gondolják, hogy ez majd úgy fog megtörténni, hogy elsiklanak a problémáik elől. Azért nem, mert a problémákkal való szembenézés az első lépés, amiket igen is orvosolni kell, hiszen várat, palotát, a lélek palotáját, csak biztos alapokra lehet építeni.

Mennyibe kerül?

Semennyibe. Ha nyitott vagy olyan módszerekre, melyek több ezer éve segítenek embereknek, hogy kiegyensúlyozott tudatos életet éljenek, akkor minden képpen neked való a Tudatos tanfolyam. Teljesen ingyen van és ha nem tetszik, bármikor csupán egyetlen kattintással le tudsz iratkozni róla.

harciszerzi tudatos tanfolyam


Név : *
Email : *

Mit is kapok akkor pontosan?

1.) Egy egy hónapos tudatmódosító tanfolyamot kapsz, melyben sok-sok saját történettel mutatok be olyan szituációkat melyek a te életedben is nap mint nap megtörténnek, de valahogyan mégsem veszed észre őket.

2.) Egy olyan módszert kapsz, mely játékos feladatokkal segít abban, hogy tudatosabban tudj élni.

3-4. )Valamint atudatos tanfolyam első köre mellé ajándékba adom neked a Védikus Pszichológia elvei c. könyvet, és egy online Bhagavad Gitát.

De beszéljenek helyettem néhányan  azok közül, akik már túl vannak az első körön:

„Amiről itt szó lesz, nem egy új dolog. Nem én találtam ki, szóval az elismerés sem nekem jár, hanem mestereimnek, akiktől tanulhattam az élet minden pillanatában, az élet minden területén.”

Tetszik, hogy próbálsz hiteles lenni és nem tartod magadat nagyokosnak, meg mindenek felett álló spanyolviasz feltalálónak.

góranga
Tibi

„Hirtelen rám-tört az összes akkor elfojtott düh és elkezdtem rohanni abba az irányba, ahonnét úgy, hogy ő ne is számíthasson rá le tudom rúgni a bicikliről, duplatalppal bele az arcába oldalról…”

Megdöbbentem, hogy ilyen történeteket leírsz nekem levélben szemléltetés képpen. Nagyon tanulságosak a Blogban meg nem jelent sztorijaid. Köszönöm a lehetőséget, hogy résztvehetek a tanfolyamon

puszi: Ági

„A besorolás csupán egy pillanatnyi állapot, amit az a személy készített aki akkor voltál, mikor a jeleket a nevek mellé rajzoltad. De azóta már el telt néhány másodperc, át villant a fejedben néhány gondolat és már ennyitől is több vagy mint ami akkor voltál…”

Ez a feladatotd eleinte idegesített, aztán gagyinak gondoltam, végül pár nap múlva rá vettem magam, hogy megcsináljam mégis. Kicsit sírtam, de ez igazából csak egy régi elfojtás felszabadulása volt. thx

egy régi olvasód: vegácska

Igen, én is belevágok a tudatos tanfolyamba:

harciszerzi tudatos tanfolyam


Név : *
Email : *