Menü

harciszerzihu.dreamhosters.com In English


Mától elvileg nagyon könnyen lehet Angolul is olvasgatni a harciszerzit. Legalábbis nagyon remélem, mert az én angolomnál talán csak a japánom jobb. Viszont azt mondják, hogy a Google Translate már nagyon ügyes, ráadásul folyamatosan tovább fejlesztik. Így csináltam egy kis ikont, ami a linksávban elérhető, és egy kattintással lefordítja az egész blogot. Úgy miont ezt a szöveget így:

Also browse the harciszerzit. At least, I hope, for my angolomnál maybe only the Japanese better. However, it is said that Google Translate has a very clever, in addition to continuously further developed. So I made a small icon, which is available links, and translate the entire blog with one click. It miont this text like this:

Ha valaki esetleg rápislantana, hogy mennyire érthető azon a nyelven és a kommentnél jelezné, hogy úgy kb érthető-e a fordítás, azt nagyon megköszönném:

If someone could look at how to understand the language and commented indicate that it is about whether the translation is understandable, I really say thanks: