Menü

Homoszexualítás, Meleg felvonulás…


Holnap lesz a meleg felvonulás itt Budapesten, és ahogyan itt már csak lenni szokott az internyeten, elég sokan írtak róla. Gus szépen összegyűjtötte a bejeygzésében, és természetesen kirakták a főoldalra, hogy hát akkor had olvassák a népek és ahogyan az már csak lenni szokott, elindult a háború a mellette lévők és az ellenzők között, a békéltetők, vagy semlegesek meg akkor el kezdték ugye a maguk kis cuccait belemondogatni.

 

Hol vannak a homoszexuális emberek?

Egy biztos a homoszexualítás itt van közöttünk. Ugyan úgy mint a mániákus tömeggyilkosok, az anarchisták, a pedofilok, az elnyomók és diktatóra elvűek, mindenki. És persze bátorságukhoz és bevállalóságukhoz mérten mindenki hírt ad magáról, van aki másokat is megpróbál a maga oldalára állítani és van aki meg csak megpróbálja meghúzni magát a sötétben, mert kerüli a konfliktust.


Emlékszem annak idelyén mikor még az éjszakában mozgolódtam táncosként, miként degradálódtak le az erkölcs i normák egészen odáig egyes embereknél, hogy már nem úgy látta homokos, hetero, szadós, vagy bármi másos-e, hanem csak fizető vendég, vagy nem. Hálával tartozom Istennek, hogy nekem sosem kellett ennyire lemennem, és hálával tartozom azért is,m mert engedte ezeket a dolgokat látnom akkor, vagy röpke 8-9 évvel ezelőtt.


Mert ezek nem új dolgok, és nem is régiek, hanem a teremtés kezdetétől, illetve az univerzum benépesítésétől kezdődő dolgok, de ebbe most nem szeretnék bele menni…


Ami be viszont inkább belemennék, hogy nem az a kérdés, hogy valaki homokos-e vagy nem? Hanem az, hogy ezt mennyire veri nagy dobra. Mert szerény magánvéleményem szerint nincs különbség abban, hogy valaki egy fiúnak, vagy egy lánynak kelleti magát, nemre való tekintet nélkül, hiszen csak a testi örömökre vágyva és azokat hangsúlyozva élni egy állatias dolog.

 

Amikor magunkat képzeljük Istennek

A jelenlegi társadalomnak is ez a legnagyobb problémája, hogy az emberek Istent kizárva szeretnének élni és ezért szenvedniük kell. A melegek azért szenvednek, mert melegek, a nem melegek meg azért, mert  nem melegek és vannak melegek. De ilyet már láthattunk ovodában is mikor a fiúk utálják a lányokat egészen egyszerűen azért mert mások, és vica verza. Ugye ebben a korban még nincs jelen  a testi vonzódás, így egyedül a testi különbözőségeken alapul az ellentét.


De ugyan így megemlíthetném gyermekkorom szűrcsapó utcai bandáját, melynek én is a tagja voltam, meg Vácisokat és a Bemeseket. És hol ezekkel meg hol azokkal háborúztunk. És az egész semmi másról nem szólt, hogy ki lehet ott melyik játszó téren. A csapatok pedig az alapján választódtak, hogy ki melyik utcáéban lakik. És ezen barátságok, mentek tönkre, mikor a Zolikáék odébb költöztek egy házzal és akkor már a másik utcásnak számított… Na mindegy is.


Honnan jön a homoszexualítás?

Szóval a lényeg az, hogy az, hogy melyik nemhez vonzódsz, az ott van legbelül és általában előző életekből hozott berögződés végett alakul úgy ahogy alakul. Ha például előző életedben egy nő voltál aki szerelmes volt egy férfiba, és úgy haltál meg, hogy erre gondoltál a halálod pillanatában, akkor megszületsz mint egy férfi, de mivel az érzés nagyon intenzív volt, így az megmarad és bár a test lecserélődik egy másik neműre, az érzés még mindig az lesz, hogy vonzódsz egy férfihez, és ugyan ez van női testben is.


Semmi másról nem szól az egész, mint a szexről, a nemi életről, vagyis az érzék kielégítés legdurvább szintjéről. Ha valaki a testi örömökben kívánja beteljesíteni a boldogságát, akkor bizony ezek a vágyak fognak meghatározók lenni az életében. És a slussz poén, hogy amit meg tesz azért, hogy mindezt megélje, beteljesítse, ugyan annyit fog veszíteni is az élet más területein. Amennyire élvezel egy dolgot, ugyan annyira fogsz szenvedni is tőle.

 

Mi a lényeg az életben, hiszen a halál el jön a homokért és a többiekért is egyaránt?

Épp ezért nem érdemes úgy nézni a dolgokat, hogy valaki homokos-e, vagy hetero, hiszen a lélek se nem ez, és se nem az. A lélek örök, tudással és boldogsággal teli. Nincs szüksége egy másik ilyen, vagy olyan nemű testre ahhoz, hogy boldog legyen. Csak Isten társaságára van szüksége. Persze ide elég hosszú út vezet, de nem járhatatlan.


Én például ismerek jó néhány homoszexuális beállítottságú embert, de amíg ez nem jön elő, vagyis a kapcsolatunkban nem a szex a lényeg, hanem például az, hogy hogyan tudjuk minél jobban szolgálni Istent, addig semmi probléma nincs. De ugyan így vagyok nőkkel is. Egészen addig, míg erről szól a kapcsolat, addig tök jó. De mihelyst a testi vágyak szintjére kezd kerülni a dolog, azonnal hagyom a dolgot a fenébe, mert már szeretnék valami mással foglalkozni és erre buzdítani másokat is.

 

Csak a balhé kedvéért

Magyarosan mondva, a meleg felvonulás nem más, mint egy ütköző pont amin azok, akik feltűnősködni, meg balhézni akarnak, feltűnősködhetnek, meg balhézhatnak. A Magyarok magyarkodhatnak, a melegek, meg melegdhetnek. És akkor ahol találkoznak ott konfliktus van, ami igazából mindannyiuk legbelső vágya. Az, hogy harcolhasson a maga igazáért, hogy meggyőzhessen másokat is arról, hogy ahogy ő gondolja az a legjobb a világon.


Igazából én szégyenlem, hogy itt kell élnem ebben az országban ezek az emberek között, hiszen ilyen dolgokra költenek ennyi energiát, pénzt, meg miegymást, közben meg milliók halnak éhen naponta.  Úgy csinálunk, mintha az lenne a legfontosabb kérdés, hogy legyen-e meleg felvonulás, vagy ne legyen, közben meg szép lassan kinyírjuk a földet és egymást is, mert mindenki saját magával van elfoglalva, ahelyett, hogy az egész emberiség javáért tevékenykedne, és a szexuális beállítottságon való háborúzáson kívül végre feltenne magának néhány értelmes kérdést:


Ki vagyok én?
Mi ez a világ itt körülöttem?
Ki csoda Isten?
Mi a kapcsolatom vele?


Ezen kívül még biggyesztek egy rövid kis videót, amit nem is olyan régen mondtam bele a kamerába, igaz, hogy nem a homoszexualítás végett konkrétan, hanem csak úgy magáról a szexualításról: