Menü

Húsmentes Hétfő


Azt hiszem már mindenki hallott róla, hogy ha kevesebb húst eszünk, akkor meg tudjuk menteni a földet a nem megfelelő gáz kibocsájtástól. Mert hogy akkor nem fognak annyi tehenet tenyészteni és akkor ők kevesebbet pukiznak és akkor kevesebb ózon izélő gáz megy ki a pajzshoz és akkor jó lesz, és nem olvadnak el a jéghegyek és nem fognak megfulladni a hollandok, és az alacsonyabban fekvő részekről nem fogank ide költözni hozzánk azok akik nem tudnak úszni.

Ja, meg a jegesmackóknak is megmarad az otthonuk, meg a pingvineknek is, mert ők nem szeretik a meleget meg a pálmafákat, és tartsuk már tiszteletben, hogy nekik is kell egy bizonyos territórium, vagyis joguk van az élethez.

Na meg, hogy akkor már arról ne is beszéljek, hogy legalább egy nap ne más élőlények lemészárlásának az árán tartsuk fenn a létünket, hanem együnk végre azt amit Isten Nekünk eledelül adott, mindenféle zöldséget, gyümölcsöt, meg tengernyi más növényi finomságot. (Én amúgy 7.éve vagyok minden nap vegetáriánus.)És ez a kedves énekes is erre szeretné felhívni a figyelünket ezzel a kedves kis dallal: