Menü

Indul a Ninja Szakkör gyerekeknek:


Sokan kerestetek meg, hogy gyerekeknek mikor tartok megint edzést a Dojoban. Hát mostanra sikerült a termet lefixálni, úgyhogy novemberben indul a ninja szakkör:

Ninja Szakkör

Tradicionális Harcművészet oktatás gyerekeknek

Az oktatás November 2-án szerdán kezdődik.

Jelentkezés és további részletek katt a linkre.


A kísérő szülők, nagyszülők ott maradhatnak az edzéseken, azt megtekinthetik, illetve a teázóban kényelmesen eltölthetik az időt amíg az edzés tart. TESTVÉREKNEK: Két, vagy több testvér esetén, a második gyerek féláron jöhet edzésre.Naruto Ninjutsu Akadémia gyerekeknek Budapesten.

Miért jó a Ninjutsu a gyerekeknek?

A Ninjutsu rendkívül jó hatással van a gyerekekre. Nagyban fejleszti nyitottságot és a kreativitást, mivel helyzetmegoldásokat tanulunk gyakorlunk. Mindenféle gyereknek ajánljuk, de kifejezetten pozitív hatása van a “rossz” magatartású, beilleszkedési problémákkal küzdő, vagy hiperaktívnak titulált lurkókra.

A gyerekek mozgásérzéke 5-6 éves korban hirtelen fejlődésnek indul. Ez a kor egyben a szellemi fejlődés, a különböző személyiségek kialakulásnak fontos időszaka is.

A gyereknek a harcművészet edzés olyan hasznos elfoglaltság, ami fizikai, szellemi és etikai téren is pozitívan hat a fejlődésükre. A Tradicionális hagyományokat tiszteletben tartva fokozatosan önfegyelemre neveljük őket. Meg kell tanulniuk csoportban és egymással dolgozni, a gyakorlás közege a gyerekeket helyes tartásra neveli, mozgásra ösztönzi.

Egyre változnak át a városok, eltűnnek az olyan helyek, ahol a gyerekek önfeledten és kreatívan kedvükre játszhatnak. Pedig rendszeres mozgásra a gyermekeknek van a legnagyobb szüksége. Ezért nem mindegy, hogy milyen körülmények között sikerül ezt az igényüket kielégíteniük. Van ahol balesetveszély, durvaság, az egymással való ellenségeskedés hangulata, kudarcélmények frusztrációja fenyegetheti őket. A Ninjutsuban az ilyesmi dolgokon igyekszünk felül emelkedni és túl lépni, hogy ne ezek legyenek az élet és a fejlődés mozgató rugói.

A technikák – a felnőtt csoporttól eltérően – könnyen megjegyezhető, nagy mozgásteret igénylő, veszély nélküli technikák, azokat minden gyerek el tudja sajátítani.

További részletek és jelentkezés katt a linkre:

http://ninjutsubudapest.com/ninjutsu_gyerekeknek/