Menü

INGYENES NapfordulóJógaFesztivál SambandhaMANTRACommando Koncerttel a Margit Szigeten


2012.06.17-én

A Margitszigeten lesz az első INGYENES Nyári napforduló Jóga fesztivál.


Reggel 8:00-tól egészen este 20:00-ig folyamatosan ingyenes jóga órák lesznek, az Átma center jóga oktatóival, valamint ezzel párhuzamosan az Ország majdnem összes Mantra zenekara is játszani fog a színpadon.

18:00-tól Egy fergeteges Sambandha Mantra Commandó koncert lesz, amibe remélhetőleg a jelenlévő minden zenész be fog szállni, és te is ha eljössz.

Mivel eddig az összes Mantra-Jógás rendezvény fergetegesre és emlékezetesre sikerült, ezért, azt gondolom így előre is, hogy ez is az lesz. Gyere ki egész napra, el jógázzuk, mantrázzuk az időt, de 18:00-tól mindenképpen egy szokás szerint komoly kis zenész csapattal érkezik a Sambandha Mantra Kommandó.

Az eseményt Gauranga Baba szervezi, aki egy riportot is csinált velem és még a rendezvényen szereplő többi előadóval oktatóval is a blogjában, melyeket ha ide kattintasz el tudsz olvasni.

A rendezvény szokás szerint ingyenes, és csak saját magadat, meg a nyitott kis szívedet, szeretetedet, meg a pozitív gondolataidat kell bedobni a közösbe, csupán azzal, hogy el jössz. És valami olyat fogsz visszakapni, amire garantáltan emlékezni fogsz egész életedben…

Magyarországon ennyi Mantra zenekar még nem állt össze együtt énekelni, úgyhogy nagy valószínűség szerint egy olyan élményben lesz része mindenkinek aki eljön, amilyent eddig még nem nagyon látott tapasztalt.

 

————————————————–

A pontos helyszínről, további programokról itt olvashatsz, a Nyári Napforduló Jógafesztivál hivatalos facebook oldalán. (És ha már arra jársz, dobj rá egy lájkot is.:)

https://www.facebook.com/napfordulojogafesztival

————————————————–

 

18:00-tól SambandhaMantraCommando

(BandPage)