Menü

Intenzív Női Önvédelem Tanfolyamok a Nyáron


Nyáron (májustól-augusztus végéig) egy új szisztéma szerint fogunk haladni a Női önvédelem tanfolyamon. Ez azért történik így, mivel a nyári időszakban, a jó időben, amikor a hölgyeken kevesebb ruha van, érthető okokból, megszaporodnak a kellemetlenkedő alakok, és több nő esik áldozatul mások erőszakos hajlamainak.

Te ne legyél áldozata a nyáron senkinek, készülj fel szituációkra, melyek a tréningeknek köszönhetően, automatikusan bekapcsolnak, amikor közeleg a baj, és nyugodtan töltheted a nyaradat, vagy akár az egész életedet is. :)

Továbbá nyáron mindenki elutazik, meg nyaralni megy, azért felmerült, hogy nem lesz-e nagy a kiesés, mondjuk egy kéthetes nyaralás végett. Ezért az elkövetkező 4 hónapban, úgy mint eddig, hetente más témával fogunk foglalkozni, melyek nem feltétlenül szisztematikusan következnek egymásból.

A Intenzív Alapfokú Női Önvédelem Tanfolyam részben szisztematikusan épül fel.
A nyári időszakban heti 2 másfél órás tréning lesz, szerdán és pénteken. Ezeken főleg a nők ellen leggyakrabban elkövetett erőszakos szituációkra készülünk fel, hetente más témával, melyek külön-külön is érdekesek és érdemes megismerkedni velük. (Hajtépés, falhoz nyomás, karfogás, erőszak elkövető, táska rabló, hétköznapi tárgyak az önvédelemhez, stb…) 

Ez azért jó Neked, mert nem muszáj egy egész tanfolyamon részt venned, hanem direkt egy-egy bizonyos témánál is el tudsz jönni a tréningekre.

Jelentkezz itt a tanfolyamra, és emilben értesítelek minden hétvégén, hogy mi lesz a következő hét témája. Továbbá a jelentkezéseddel, automatikusan jogosult vagy az első héten amikor kipróbálsz minket, ingyen részt venni:

http://ninjutsubudapest.com/noionvedelem/