Menü

Isteninövények.hu


Készítettem majdnem egy évvel ezelőtt egy oldalt. A célom az volt vele, hogy egy üzleti vállalkozásnak lett volna az egyik oldala. Csak a bizniszből nem lett semmi, így az oldal csak volt. Aztán most pár hete kitettem a köznek, és hát csodák csodájára tetszik az embereknek. Szép, jó, okos, meg látványos, valamint hasznos. Csak egy dolog hiányzik belőle, az, hogy legyen mögötte valami koncepció, hogy mihez kezdjen magával, meg azokkal aki odalátogatnak.

IsteniNövények.hu

isteninövények.hu

Az oldal, főleg a növényekre és azok gyógyhatásaira megy rá, fő mondanivalója egyenlőre olyasmi, hogy igazából nincs szükséged gyógyszerekre, mert meg gyógyulhatsz simán növényekkel is. Első körben a tartalom a sima mezei hétköznapi növények, gyógyító hatásait írja le, amiket fogyasztunk nap-mint nap. Rengeteg munka van eddig is benne, hogy a még több, valódi, hasznos tartalomról nem is beszéljünk.

Mivel, így, hogy egyáltalán nincs reklámozva, meg semmit nem teszek, hogy többen nézegessék, így is szépen teljesít, ezért arra gondoltam, hogy esetleg megmutatom Neked is mint harciszerzi olvasónak, hátha pont ilyesmivel foglalkozol te is és szeretnél egy jól működő weboldalt, amit egy olyan ember rakott össze, aki már jó pár szépen teljesítő weblapot készített.

Az oldalt nem szeretném eladni, mivel valami oknál fogva különösen kedves a szívemnek. Ehelyett inkább partnert, partnereket keresek hozzá. Olyan embereket vállalkozásokat, akiknek bármilyen módon a gyógynövényekhez, a gyógyító növényekhez, esetleg Áyurvédához, egészséges életmódhoz stb valamilyen közük van és látnak fantáziát az oldalban és hajlandóak a mindenki számára pozitív együttműködésre.

IsteniNövények.hu