Menü

Jedi Lovag kerestetik…


2009 április elején, gyönyörű tavasz lett hirtelen. Az emberek a hosszú szürkeséggel és hidegséggel teli téli időszak után fellélegezve száguldottak ki, beton dzsungeleikből az újjá éledő madárdalos természetbe. Mindenki örült a másiknak, fiúk és lányok mosolyogtak egymásra nagy reménykedve. A családok kutyái lihegve csóválták farkukat és a babakocsis friss kismamák is aktuális problémáiktól megfeledkezve sétálgattak a parkokban, férjeik élettársaik társaságában.
 
Az ég gyönyörű kékje minden emberi lény szívét örömmel töltötte el, a rég nem hallott madárdal mosolyt csalt a mogorva arcokra is. Minden dermedt szív meglágyult a hirtelen és váratlanul érkezett kellemes időjárási viszonyoktól. (Hiába no, egy kis napsütés csodákra képes…)
 
Az új körülmények arra késztették az embereket, hogy egy pillanatra megfeledkezzenek mindennapjaikról, az aktuális problémákról és nem utolsó sorban a hírekről, amit ezen idáig oly sóvárogva és oly nagy lelkesedéssel figyeltek.
 
Szóval felkeltek a tévé elől és elmentek kirándulni, hogy végre egy kicsit kizökkenjenek abból a rabszolga életből, amit változtatni nem akarásuk és nem merésük eddig rájuk kényszerített.
Így nem csoda, ha nem tulajdonítottak túl nagy jelentőséget az épp ekkor történt bejelentéseknek:
 

 
Szóval a harc és stratégia kiválló ismerői a nagyszerű harcos démonok, akik épp uralmuk alá igyekeznek hajtani a földet nem átallották eddig csak titkolt tevékenységüket a felszínre tárni a minap,  és nagy finoman bevezetni a köztudatba.
 
Nagyon pontosan tudták, hogy mikor, és hogyan kell a leigázandó világ tudtára hozni hadüzenetüket, ráadásul azt egy olyan formába csomagolni, hogy a megzavarodott népnek fel se tűnjön, hogy mi is történt valójában.
 
Magyarországon például előidézték, hogy mikor bejelentésüket épp teszik ne legyen államfő, hiszen túlságosan forradalom éhes népnek számítunk főleg most, hogy egykori ősatyáink 1000 éves átka lejárt. Sok más helyen is úgy rendezték a háttérből, hogy a nép ne vegye észre miféle dolgot is művelnek, inkább azzal legyenek elfoglalva, hogy ki is lehetne új vezérük.
 
De nem bízták a véletlenre a dolgot és úgy időzítettek, hogy ha valaki mégis észre venné, törekvéseik ezen szintű elindítását, és lázadozna, esetleg forradalmat robbantana ki, annak se nagyon legyen kedve, mert inkább napozni akarjon menni, meg végre ki a szabadba. Oda menjen, AHOVÁ NEM SOKÁRA MÁR CSAK KÜLÖN ENGEDÉLLYEL LÉPHET MENNIE, ha tervük sikerül.
 
Régóta készítik már elő tervüknek ezt a lépését, és nekem mint a stratégia tanulmányozójának, elismeréssel kell adóznom szaktudásuk és eddigi teljesítményük előtt. Tényleg le a kalappal, ahogyan az orruknál fogva vezetik az ostoba média, drog és szexfüggővé tett népeket. Szépen fokozatosan, lépésről lépésre igázzák le a világot. Nagyon hatékony tömegpusztító fegyverekkel, dolgoznak ráadásul úgy, hogy a népek, s nemzetek mindebből semmit nem vesznek észre.
 
Mondhatanám, hogy a hadászat talán legmagasabb iskoláját, a finom fizikai hadviselést mutatják be, hogy miként kell a naív és szentimentális embereket hazugságokkal és hamis ígéretekkel megvezetni, majd az ilyen megvezetett emberek figyelmét hogyan kell elterelni arról, hogy hazudva lett nekik és meg vannak vezetve…
 
Rengeteg módszerük van, és nagyon ügyesen csinálják, hogy miként kell a különleges harcosokat és különleges képességekkel megáldott HEEROO-kat elpusztítani, megsemmisíteni, vagy ha erre nincs mód, legalább kivonni a forgalomból:
 

 
Mire a megvezetett nép fel fog ocsúdni szentimentális álmából és lázadna, hogy megőrizze szabadságát, vagy legalább gyermekei szabadságát, könnyen lehet, hogy már késő lesz, hiszen addigra még jobban ledrogozzák, eladósítják, emberileg, önbecsülésileg összetörik, és oly mértékben kilátástalanná teszik számára a jövőt, hogy egész egyszerűen nem lesz kedve  fegyvert ragadni és harcolni.
 
Mert azok akik azt hiszik, hogy ha mindezen felül emelkedtek és valóban látják, hogy mi történik körülöttük, azok azt gondolják, hogy kardal és puskákkal győzedelmeskedhetnek egy olyan ellenfél felett, akinek a kezében a kéj, düh, mohóság, irigység, büszkeség stb fegyverei vannak, azok csalódni és veszíteni fognak a csatatéren…
 
Mert az ellenség nem a csatatéren van kívül, illetve nem ott harcol. Szóval a csatatér sem kívül van, hanem itt van legbelül bennünk. Nekünk magunknak kell fölé emelkednünk támadásaiknak és egy minden fölött álló fegyverrel harcolnunk az ő támadásaik ellen.
 
Ezt a csatát bár sokan vívjuk vállt-vállnak vetve, mégis mindenkinek magának kell egyedül eldöntenie a saját érzékei elleni háborút.
Ez a háború nem csak egy ütközet.
 
Nem csak egy ütközet, hanem egy egész életen át tartó háború, melybe egyetlen egy esélyünk a győzelemre a legtitkosabb, mindent elsöprő fegyver megszerzése:
 

 
És ami miatt harcolni érdemes ezen az oldalon, az nem más mint egy jóslat.
 
Gyere és állj a Light Site-ra. ;D
(Úgy is mi fogunk győzni, ez a helyzet :P)
 
Gauranga