Menü

Jelentés


Katonásan 

  Hétfő este Caitany prabhu rámtelefonált, hogy stratégiailag előnyösebb lenne, ha péntekig tartanám a harcálláspontot Debrecenben, így itt rekedtem. A munició már rég elfogyott, csak néhány "nagy" ágyúval Srimad Bhágavatam, Odaadás nektárja, meg szaki. könyv, fenyegetem a jó népet a pláza előtt a szakadó esőben. Nem hoztam vízhatlan ruhát, így eléggé szétázva teszem mindezt, de Krisna kegyének és egy jóféle gyekorlatnak veszem, hogy nem vagyok ez a test és, hogy ne azonosítsam magamat a belőle származó gyötrelmekkel. Amúgy meg Krisna értékeli az erőfeszítéseimet és meglehetősen eredményesen könyvelhetem el a napokat, egyenlőre komolyxabb sérülés nélkül. :)

  Meg nagy mázli az itt ragadás, mert ma megyek tréningre és akkor már úgy néz ki megkaphatom a Főnix dojo vizsga anyagát is. Mert gyűjtöm össze őket, mert a sok dojo-vizsga anyagából olyan érdekes információkra teszek szert, hogy csak na… (Meg kivonatolgatom őket és össze szedem a lényeget.) :)

  Holnap pont erre tart az egyik mentő alakulatunk néhány szerzetes társammal, akik amúgy meg Románián ütnek rajta a hétvégén egy Vasárnapi programmal, meg valami komolyabb utcai harinámmal és végtelen kegyükben csatlakozhatom hozzájuk és részt vehetek az akcióban…

  Szóval előreláthatólag hétfőig teljes hírzárlat lesz itt a blogon.

Jó utat!

  Pityu barátom meg mindjárt indul Münchenbe, hogy valamilyen szinten új életet kezdjen. Eddig ő volt a Debreceni főszakács és mit ne mondjak mindig nagy örömmel jöttem ide, hogy az általa készített prasadamot tisztelhessem meg. Olyanokat főz, hogy aki csak eszik belőle, megtelik Powerral. Most oda kint fog egy hasonlóan Krisnás étteremben főzni, amihez sok sikert kívánnék neki így írásban itt  a NYet-en keresztül is. Jó utat Pityukám! Gouranga!

GOURANGA